Mănuși de unică folosință

Mănuși de unică folosință

Pret

Pret

  • 7,00 RON - 60,00 RON

Categorii

Categorii

Mănuși de unică folosință

Sunt 28 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-28 din 28 produs(e)

Filtre active

Adesea există activități profesionale sau de amatori care necesită asigurarea unei singure protecție a mâinilor împotriva diferitelor tipuri de iritanți. În astfel de cazuri, mănușile de unică folosință sunt o soluție ideală. Ce sunt disponibile în secțiunea magazinului online Stenso și când este indicat să le porți? De ce să aveți încredere în noi când cumpărați echipament de protecție personală și îmbrăcăminte de lucru?

Ce mănuși de unică folosință există

Cel mai mare avantaj al acestora este posibilitatea de a le elimina imediat după terminarea lucrărilor. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contaminarea sau integritatea lor.

Din punctul de vedere al materialului utilizat pentru producerea lor, mănușile de unică folosință sunt împărțite în:

  • vinil - sunt fabricate din clorură de polivinil. Acest lucru le face ieftine și practice. Au un nivel relativ scăzut de rezistență la uzură. Sunt utilizate în industria alimentară;
  • latexul – sunt cel mai des folosite în practica medicală. Se disting prin materialul subțire, dar stau bine pe mână;
  • nitril - în producția lor, latexul nitrilic sau cauciucul sintetic stă la baza, ceea ce le face foarte durabile și rezistente chimic. Materialul este blând cu pielea fără a provoca iritații și de aceea sunt folosite în practica medicală;
  • polietilenă - sunt fabricate din polietilenă specială cu presiune scăzută și sunt destul de subțiri. Nivelul lor de rezistență este slab, dar nu permit pătrunderea lichidelor și contactul direct cu pielea;
  • silicon - se disting printr-un grad ridicat de elasticitate și flexibilitate. Sunt rezistente la diferite efecte chimice.

În cazurile în care este necesară schimbarea frecventă a mănușilor de unică folosința, apelați la tipurile tratate cu un amestec suplimentar de pudra pentru îndepărtarea și aplicarea rapidă a acestora. Cealaltă variantă este să acoperiți mâinile cu pudră de talc înainte de aplicare.

La ce să le folosești

Mănușile de unică folosință sunt folosite pentru muncă și pentru a asigura protecția personală a pielii mâinilor împotriva expunerii directe la diferite tipuri de iritanți. Nivelul lor de rezistență și durabilitate nu este ridicat, dar acesta nu reprezintă un obstacol în calea utilizării lor în efectuarea diferitelor manipulări chimice în laboratoare specializate sau în activitățile casnice.

În medicină, acestea servesc ca mijloc de protecție pentru a preveni contaminarea mâinilor medicilor și tehnicienilor de laborator. Sunt folosite pentru a proteja pacienții de microbi. Soluțiile de vinil sunt adesea folosite în industria alimentară, cosmetologie și frizerie.

Mănușile de unică folosință din polietilenă au un avantaj incontestabil – sunt cele mai ieftine și sunt folosite în comerț: la ambalarea legumelor și fructelor, la transportul diverselor mărfuri. De asemenea, se găsesc adesea în întreprinderile în care nu există substanțe chimice agresive, dar sunt folosite pentru a proteja mâinile de contaminare.

De ce să ai încredere în noi?

Noi, cei de la Stenso.ro, suntem un producător și importator direct al tuturor mănușilor de unică folosință oferite în secțiune. Bazele noastre de producție sunt echipate cu cele mai bune mașini și unelte, iar angajații noștri urmează periodic cursuri de perfecționare pentru a-și actualiza cunoștințele. Avem capacitatea de a monitoriza și gestiona calitatea producției astfel încât să garantăm produse de înaltă calitate la prețuri excelente.

Fiecare dintre produse este livrat într-o cutie și ambalaj adecvat, care garantează integritatea și aspectul lor la primire. Experții noștri de asistență pentru clienți sunt gata să ajute cu dificultățile de alegere sau de cumpărături, precum și cu orice probleme care apar. Magazinul online este pe piață de mulți ani și s-a dovedit a fi un comerciant fidel al echipamentelor de lucru de protecție și al echipamentelor individuale de protecție.