Mănuși de sudură

Mănuși de sudură

Pret

Pret

  • 15,00 RON - 159,00 RON

Categorii

Categorii

Mănuși de sudură

Sunt 15 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Filtre active

Mănușile de sudură sunt al treilea echipament de protecție obligatoriu, după încălțăminte și echipament adecvat. Scopul lor este de a proteja mâinile de arsuri și de contactul direct cu resturile zburătoare și foarte încălzite în timpul sudării. Care sunt caracteristicile acestor produse de protecție pentru bărbați și tipurile lor individuale? Puteți avea încredere în magazinul online Stenso când faceți cumpărături și ce veți obține cu noi?

Ce sunt mănușile de sudură?

Acestea sunt produse din categoria echipamentelor individuale de protecție în timpul îndeplinirii atribuțiilor oficiale. Având în vedere scopul lor, ele trebuie să aibă proprietăți diferite. Cele mai de bază dintre ele sunt gradul ridicat de durabilitate mecanică și termică, precum și rezistența la arcul electric de înaltă tensiune. Acestea protejează mâinile de arsuri și de apariția bruscă a unei flăcări. Principala cerință în producția de mănuși pentru sudori este absența restricției de mișcare a degetelor și posibilitatea de aderență maximă.

Se întâmplă adesea ca activitățile de sudare să se desfășoare în condiții de temperaturi scăzute, astfel încât mănușile pentru sudori trebuie să aibă o căptușeală suplimentară pentru a proteja mâinile și degetele de degerături. Este necesar să se asigure o higroscopicitate excelentă și o ventilație naturală a pielii pentru a rămâne uscată și cu o aderență excelentă.

Ce tipuri sunt?

Din punct de vedere al formei, mănușile de sudură sunt împărțite în modele cu două degete, trei degete și cinci degete. În primul caz, este loc doar pentru degetul mare, iar celelalte patru degete sunt într-un singur buzunar, ceea ce permite reținerea mai multă căldură. Al doilea sunt pentru degetul mare și arătător, oferind un confort sporit. Cele trei garantează confort maxim la lucru, oferind cea mai mare mobilitate a degetelor și a mâinilor. Sunt considerate universale și sunt utilizate în diferite tipuri de activități de sudare.

Conform designului, modelele pentru lucru sunt scurte și alungite. Primele sunt lungi până la încheietura mâinii, iar cele din urmă pot ajunge chiar până la cot. Există, de asemenea, un al treilea tip, care sunt manșetele, care sunt plasate suplimentar pentru a oferi protecție maximă împotriva arsurilor.

În ceea ce privește materialul utilizat pentru producție, mănușile de sudură sunt cel mai adesea realizate din piele naturală de vițel despicată. Are o rezistență ridicată la uzură și este rezistent la foc. Oferă o protecție fiabilă a mâinilor și susține ventilația naturală a pielii, ceea ce creează un confort sporit la locul de muncă. Mănușile sudorilor din pânză sunt, de asemenea, destul de comune, dar sunt opțiunile mai prietenoase cu bugetul. Se caracterizează printr-o densitate crescută și o textură fermă, dar nu pot fi la fel de fiabile ca omologii lor din piele.

De ce să cumpărați de pe Stenso.ro

Magazinul online Stenso se numără printre liderii pieței de îmbrăcăminte de protecție și accesorii de lucru. Aici vei găsi o gama variată de tipuri de mănuși de sudura la prețuri accesibile. Sunt disponibile diferite dimensiuni, culori și lungimi, astfel încât să aveți flexibilitatea de a face cea mai bună alegere. Pe lângă producătorul principal al produselor oferite pe site, suntem și importator de astfel de produse, selectând partenerii noștri pentru a oferi cea mai buna calitate și oferte accesibile. Românii în masă preferă să cumpere cu noi pentru că:

  • bazele noastre de producție sunt de înaltă tehnologie și cu echipamente de ultimă generație;
  • ne calificăm angajații și avem un domeniu mai mare de control al calității;
  • avem stoc suficient de mare pentru a oferi cea mai rapidă procesare și livrare a comenzilor;
  • clienții noștri beneficiază de o oportunitate de consultare gratuită cu un expert în timpul cumpărăturilor, selecției și problemelor;
  • mănușile noastre de sudură îndeplinesc cele mai recente certificări pentru siguranță și protecția angajaților.