Ochelari protecție

Ochelari protecție

Pret

Pret

 • 10,00 RON - 129,00 RON

Categorii

Categorii

Ochelari de protectie

Sunt 82 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 82 produs(e)

Filtre active

Condițiile de muncă sunt diferite pentru diferite profesii. Cu multe dintre ele, există un risc crescut de accidente și de deteriorare a sănătății umane, ceea ce dă naștere la necesitatea purtării echipamentului individual de protecție. Acestea includ ochelari de protecție, măști, căști, fiecare dintre acestea fiind concepută pentru a face sarcinile de lucru mai sigure.

La Stenso, suntem dedicați ideii de a oferi fiecărui lucrător din industria grea și ușoară oportunitatea de a lucra într-un mediu cu risc scăzut. Echipamentul individual de protecție pentru protecția feței are funcții de protecție complete. Acestea împiedică pătrunderea prafului și stropilor de lichid în ochi și permit îndeplinirea sarcinilor cu risc minim de iritare, alergii, răni etc.

Pentru ce profesii avem nevoie de ochelari de protecție?

Fiecare profesie este legată de implementarea diferitelor tipuri de sarcini și proiecte, dintre care unele necesită purtarea de îmbrăcăminte specializată și EIP. Acestea trebuie să corespundă pe deplin fișei postului persoanei care lucrează, precum și să ofere libertate de mișcare, un nivel ridicat de protecție și izolarea necesară de frig și umiditate. Hainele de lucru sunt adesea combinate cu accesorii de protecție pentru ochi, care la rândul lor sunt de diferite tipuri.

Echipa magazinului online Stenso.ro a selectat special pentru tine o gamă largă de ochelari de protecție de înaltă calitate și practici, care își găsesc o mare utilizare în profesii precum:

 • Constructori;
 • Electricieni;
 • Mecanici;
 • Persoane medicale;
 • Personalul de laborator;
 • Sudori;
 • Pictori;
 • Grădinari;
 • Instalatori etc.

Multe profesii sunt legate de îndeplinirea unor sarcini care prezintă un risc pentru sănătatea noastră. Dacă luăm exemplul oamenilor care lucrează cu un laser, este sigur să spunem că ochelarii de protecție sunt strict obligatorii, deoarece este foarte posibil că vederea să fie deteriorată ireversibil. Mediul industrial poate fi, de asemenea, destul de „neprietenos”, iar fiecare manager și lucrător responsabil trebuie să respecte protocolul de lucru sigur.

Ce tipuri sunt?

La noi vei găsi diverse tipuri de ochelari de protectie, care îți stau la dispozitie și la prețuri extrem de competitive. Aruncă o privire la toate ofertele disponibile și stabilește-te pe cea mai potrivită în funcție de profesia ta și de riscurile relevante la locul de muncă. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți selecția, cel mai bine este să vă familiarizați mai întâi cu tipurile de ochelari de protecție, care sunt împărțite în mai multe grupuri de bază:

 • Împotriva radiațiilor - radiații termice, lasere, raze infraroșii etc.;
 • Pentru a proteja împotriva particulelor la prelucrarea diferitelor tipuri de materiale - așchii de metal și lemn, praf etc.;
 • În prezența agenților patogeni și a bacteriilor și a stropilor de lichid - pe lângă instalațiile medicale, acestea pot fi întâlnite și în mediul industrial.

Fii responsabil pentru sănătatea ta și protejează-ți întotdeauna ochii cu ochelarii potriviți. Activitățile casnice din curtea din spate și din grădină sunt, de asemenea, un motiv bun pentru a arăta o atenție sporită față de sănătatea noastră. Există modele de ochelari de protecție care sunt concepute pentru pulverizarea vopselei, ceea ce îi face un atribut obligatoriu al îmbrăcămintei și al echipamentului general pentru desfășurarea activităților de reparații la domiciliu, la birou sau în unitatea comercială.

De ce să cumpărați de pe Stenso.ro

De-a lungul anilor și odată cu acumularea de experiență neprețuită în producția și comercializarea de îmbrăcăminte de lucru și echipament individual de protecție, noi cei de la Stenso am înțeles că cel mai important lucru pentru orice domeniu de dezvoltare sunt condițiile de muncă sigure. Acest lucru ne motivează să creăm produse din ce în ce mai de înaltă calitate și funcționale, care să beneficieze angajații și managerii acestora. Varietatea largă și prețurile mereu mici fac parte din politică noastră comercială, care este supusă din ce în ce mai multe modificări în beneficiul dumneavoastră - clienților noștri!