Viziere de protecție

Viziere de protecție

Pret

Pret

  • 4,00 RON - 101,00 RON

Categorii

Categorii

Viziere de protecție

Sunt 13 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

Filtre active

Îmbrăcămintea de lucru adecvată face parte din condiții bune de muncă. Dacă nu este pe deplin adaptat specificului sarcinilor oficiale îndeplinite, eficiența ridicată și rezultate excelente vor fi dificil de obținut. Prin urmare, fiecare manager ambițios și lucrător responsabil ar trebui să se gândească la furnizarea de îmbrăcăminte și echipament individual de protecție necesare în funcție de nevoile specifice. Astfel, se va garanta un mediu sigur, iar riscul accidentelor profesionale va fi minimizat.

Cum ne protejează vizierele

Vizierele sunt o piesă importantă a echipamentului de siguranță. Ele sunt purtate atunci când natura sarcinilor oficiale îndeplinite o impune, iar subestimarea importanței lor poate duce la deteriorarea ireversibilă a vederii și deteriorarea pielii feței. Unele modele de acest tip sunt complet concepute pentru serviciu, în timp ce altele pot fi purtate și în viața de zi cu zi pentru a vă proteja de viruși. Există și căști de cosit care pot fi folosite pentru activități de grădină.

Cele mai multe viziere de protecție sunt din plastic cu compoziție de material diferită, dar ceea ce au în comun este că protejează împotriva diferitelor daune și pericole. Utilizarea acestui tip de accesorii este foarte utilă într-un mediu de lucru și în viața de zi cu zi. Beneficiile cumpărării lor sunt numeroase și anume:

  • Protecția ochilor împotriva prafului;
  • Protecția pielii feței împotriva substanțelor chimice și a particulelor zburătoare;
  • Limitează intrarea organismelor cauzatoare de boli în sistemul respirator;
  • Oferă o barieră de încredere între lichidele periculoase și față.

Ecranele din policarbonat sunt extrem de funcționale și aplicabile în diverse situații - muncă, gospodărie, urgență și așa mai departe. Este bine sa ai macar un dispozitiv de protecție de acest tip în casa ta, întrucât noi cei de la magazinul online Stenso ți-l oferim la prețuri avantajoase. La noi veți găsi și alte tipuri de echipamente de protecție pentru profesii riscante care necesită o atenție sporită la îmbrăcămintea de lucru.

Ce soiuri există

La Stenso.ro, ne străduim să fim pe deplin adaptați la schimbările constante din lumea corporativă, întreprinderile mici și mijlocii, precum și pe piața muncii. De la producția de haine de lucru și echipamente de protecție personală până la vânzarea acestora, fiecare pas al planului de afaceri este important pentru un succes profesional ridicat și pentru satisfacția clienților.

Partenerii cu care lucrăm fac, de asemenea, parte din misiunea noastră de a oferi clienților noștri cele mai bune soluții posibile, care să corespundă pe deplin mediului de lucru specific. Zonă industrială sau zone comerciale - fiți întotdeauna în siguranță cu gama de scuturi de siguranță pe care o veți găsi la noi în următoarele varietăți:

  • Viziera de gura;
  • Ecrane de siguranță;
  • Ecran transparent pentru față;
  • Scut din policarbonat cu plasă metalică și vizor;
  • Vizoare de rezervă etc.

Alegeți cel mai potrivit model de scut de protecție și simțiți confortul în timpul lucrului. Cu sugestiile noastre, nu vei mai simți nicio restricție și nici nu te vei simți copleșit de griji legate de sănătatea ta.

De ce să comanzi de pe Stenso.ro

Suntem o echipă de oameni tineri și ambițioși care doresc să ofere clienților noștri cel mai bun produs final posibil. Suntem specializați în producția și comercializarea de îmbrăcăminte specializată și echipamente de protecție individuală, iar scuturile de siguranța fac parte din gama de produse. Credem că o bună pregătire este cheia unor realizări profesionale înalte, de care vă veți putea bucura și dacă veți parcurge drumul spre vârf mână în mână cu noi. Prețuri mici, servicii rapide și livrări corecte - alege-ne pe noi, iar succesul te va alege pe tine.