Căști de protecție

Căști de protecție

Pret

Pret

 • 20,00 RON - 220,00 RON

Categorii

Categorii

Casti de protectie

Sunt 44 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-44 din 44 produs(e)

Filtre active

Multe ocupații necesită purtarea echipamentului de protecție. Căștile de protecție fac parte din echipamentul de specialitate care este obligatoriu pentru persoanele angajate în construcții, minerit, exploatarea mașinilor și alte ocupații din sectorul industrial. Acest tip de accesoriu este foarte important pentru siguranța angajatului în timp ce acesta îndeplinește sarcinile stabilite de conducere. Se poartă pe tot parcursul zilei de lucru, protejând eficient împotriva loviturilor la cap cauzate de căderea obiectelor de la diferite înălțimi.

Cum să alegi o cască de protecție pentru cap

Căștile de protecție trebuie să respecte toate standardele naționale și europene, care sunt indicate pe partea interioară. Scopul lor principal este acela de a absorbi forța impactului, iar la ele pot fi adăugate și alte tipuri de echipamente personale precum antifoane, ecrane de protecție etc. Dacă casca este deteriorată în timpul funcționării, aceasta trebuie înlocuită imediat cu una nouă pentru a asigura siguranța lucrătorului. În magazinul online Stenso.ro veți găsi următoarele oferte:

 • Șepci de siguranță;
 • Căști de protecție cu izolație electrică până la 440 V și până la 1000 V;
 • Modele ventilate și neventilate;
 • Protecția capului pentru mineri etc.

Pentru alegerea unui accesoriu de siguranță de acest fel trebuie luată în considerare natura muncii, care în unele cazuri nu prezintă riscuri mari pentru siguranța angajaților, dar în altele este asociată cu un pericol real pentru sănătatea umană. Persoanele care lucrează pe docuri, cu utilaje, în depozite, pe șantiere sau la înălțimi mari trebuie să poarte protecție pentru cap. Poate fi un tip de șapcă, sau poate fi o cască clasică.

Atunci când alegeți astfel de accesorii, este important să determinați gradul de confort în timpul purtării acestuia. Prinderea trebuie să fie confortabilă, construcția fiabilă și stabilă, iar materialele rezistente la posibile impacturi. Aceste criterii sunt definite ca fiind lider în achiziționarea de accesorii de protecție pentru cap care vor fi purtate pe tot parcursul zilei de lucru.

Ce aplicații au

De la Stenso, facem un apel către toți angajații din sectorul industrial și angajatorii acestora să mizeze pe calitatea înaltă în selectarea și achiziționarea echipamentului individual de protecție, care este un element strict obligatoriu al îmbrăcămintei fiecărui lucrător care exercită o profesie riscantă. Protecția capului este primul și cel mai important lucru la care trebuie să te gândești atunci când vine timpul să oferi accesorii de siguranță pentru lucrul în condiții de risc scăzut sau ridicat.

Domeniile de dezvoltare care determină aplicațiile individuale ale căștilor de protecție sunt:

 • Construcție;
 • Activitatea minieră;
 • Lucrul la înălțimi mari;
 • Inginerie;
 • Organizarea depozitului;
 • Gestionarea mașinilor de ridicat;
 • Activități de sudare etc.

În funcție de natura muncii, determină și ce protecție a capului ar fi cea mai potrivită. La Stenso veți găsi o mare varietate de modele care vă vor impresiona prin calitatea lor înaltă, designul modern și disponibilitatea diferitelor culori. Ofertele noastre sunt disponibile la prețuri mici, care respectă pe deplin standardele din țara noastră.

De ce să cumpărați de pe Stenso.ro

La noi vei găsi echipament individual de protecție de cea mai buna calitate, cu care siguranța locului de munca va fi întotdeauna garantată, și confortul pentru angajați la cel mai înalt nivel. Aveți încredere în experiența noastră de mulți ani în domeniul producției și vânzării de accesorii pentru protecția capului și alte instrumente pentru a crește siguranța atunci când efectuați lucrări cu risc crescut de accidente de muncă. Alege Stenso și fii impecabil în conducerea companiei, îndeplinirea sarcinilor și prezentarea în lumea afacerilor.