Protecție auditivă

Protecție auditivă

Pret

Pret

  • 1,00 RON - 300,00 RON

Categorii

Categorii

Protectie auditiva

Sunt 28 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-28 din 28 produs(e)

Filtre active

Nivelurile ridicate de zgomot ne pot deteriora auzul. Sunetul puternic are un efect negativ nu numai asupra aparatului auditiv, ci și asupra sănătății noastre generale, deoarece stimulează producția de hormoni de stres și adrenalină. Multe ocupații sunt asociate cu medii zgomotoase care ar putea împiedica îndeplinirea angajamentelor de muncă dacă nu se iau măsuri. Dispozitivele de protecție precum căștile și dopurile pentru urechi sunt un accesoriu obligatoriu atunci când este nevoie de protecție auditivă.

La Stenso veți găsi diverse tipuri de echipamente de protecție individuală concepute pentru purtarea zilnică în medii periculoase - transport feroviar și aerian, industrie, construcții, controlul mașinilor etc. Sursele de zgomot puternic pot fi de natură diferită și în fiecare caz este bine să se asigure o protecție fiabilă pentru urechi.

Cum ne putem proteja auzul la locul de muncă

Efectul dăunător al zgomotului puternic asupra auzului este un motiv special pentru a purta antifoane interne sau externe. Şederea prelungită într-un astfel de mediu ar putea avea un efect negativ asupra sănătăţii, care, la rândul său, duce la productivitate scăzută şi pierderi economice grave pentru întreprindere. Atunci când alegeți protecția urechii, atât sursa zgomotului, cât și nivelul acestuia sunt importante. Acești doi factori predetermină ce tip și model de căști de urechi să alegeți pentru a maximiza eficiența purtării unui astfel de echipament de protecție.

Dacă luăm de exemplu funcționarea betonierei, atunci în acest caz frecvența sunetului va fi scăzută. Dar dacă vine vorba de manipularea unei râșnițe pneumatice sau a unei prese, nivelurile de zgomot vor fi mult mai mari. O altă problemă este că există și cerințe de reglementare care respectă regulile de funcționare a anumitor tipuri de mașini. Judecata corectă în alegerea protecției auditive este, de asemenea, de mare importanță pentru audibilitatea în rândul angajaților. Nu trebuie încălcat, deoarece acest lucru ar afecta calitatea muncii efectuate. De asemenea, nu este recomandată izolarea completă.

Ce tipuri de produse oferă secțiunea

Exista mai multe modalități de a asigura protecția auzului, iar în magazinul online Stenso.ro vei găsi soluții de calitate de tot felul. Sortimentul bogat de antifoane profesionale te va ajuta să găsești cea mai potrivită modalitate de a-ți oferi ție și echipei tale condiții excelente de lucru care să asigure buna execuție a fiecăruia dintre sarcini. Comandați următoarele tipuri de protecție pentru urechi:

  • Antifoane externe standard;
  • Căști exterioare pentru montare pe cască;
  • Protecție urechi tip „bolt”;
  • Antifoane interioare cu coarde;
  • Dopuri din spumă poliuretanică;
  • Antifoane active etc.

Căștile pentru urechi cu un nivel de protecție foarte ridicat sunt obligatorii atunci când zgomotul este de joasă frecvență și când trebuie purtate alte echipamente de protecție. La Stenso, îi sfătuim pe toți clienții noștri viitori și actuali să nu subestimeze purtarea de protecție pentru urechi atunci când situația o impune. Cumpărați-le la prețuri mici și comandați împreună cu ei și alte echipamente de protecție personală precum căști, ochelari de protecție, mănuși, căști etc.

De ce să comanzi de pe Stenso.ro

La noi, varietatea este mare, iar condițiile pentru cumpărături sunt întotdeauna favorabile. Acum puteți fi în fruntea muncii dvs., având grijă, de asemenea, de siguranța dvs. completă în timp ce vă îndepliniți sarcinile oficiale. La Stenso veți găsi o gamă largă de echipamente de protecție individuală la prețuri accesibile și de o calitate ireproșabilă – așa cum v-am promis. Alege protecția auditivă potrivită și cufundă-te în procesul de lucru, fiind complet calm în privința sănătății tale. Ne-am gândit la toate - ai încredere în noi și nu vei fi dezamăgit.