Antifoane externe

Antifoane externe

Pret

Pret

 • 17,00 RON - 278,00 RON

Categorii

Categorii

Antifoane externe

Sunt 14 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)

Filtre active

Expunerea la niveluri ridicate de zgomot ar putea nu numai să afecteze calitatea muncii, ci și să afecteze negativ proteza auditivă. Suntem adesea expuși riscurilor în locurile în care se desfășoară activități de producție, lucrări de construcție și reparații și managementul utilajelor industriale. Angajații dintr-un astfel de mediu trebuie să știe că purtarea căștilor de urechi de calitate este strict obligatorie pentru a obține o protecție fiabilă a auzului cu risc.

Căștile externe pentru urechi sunt o soluție foarte bună pentru a proteja împotriva zgomotului puternic, păstrând în același timp audibilitatea între muncitori. În magazinul online Stenso vă așteaptă diverse soluții cu o gamă largă de aplicații, iar unele dintre modelele pe care le-am selectat sunt potrivite și pentru activități recreative precum tir, vânătoare etc.

Când se folosesc antifoanele externe

Pentru că expunerea la zgomot să nu aibă un efect dăunător asupra sănătății noastre, aceasta trebuie controlată cu ajutorul unei protecții adecvate pentru urechi. Acestea trebuie să atenueze simultan sunetele puternice, dar în același timp să asigure o bună audibilitate între lucrători. Având în vedere toate acestea, antifoanele externe cu parametri potriviți se dovedesc a fi cea mai bună soluție pentru persoanele care lucrează în:

 • Domeniul construcțiilor;
 • Producția;
 • Industria grea;
 • Metalurgie;
 • Sectorul transporturilor (aeroporturi, căi ferate etc.).

Uneori este necesar să purtați căști exterioare cu un nivel scăzut de protecție. Dacă expunerea la zgomot este mai mică de 4 ore pe zi, sau în momentele când angajații trebuie să se schimb cu niște informații importante, este necesar să vă bazați pe protecția urechii care să nu atenueze prea mult sunetele din jur. Acestea și multe alte modele de accesorii de protecție pentru auz le veți găsi la Stenso.ro - calitate, varietate și prețuri mici.

Ce modele sunt?

Fiecare angajat își dorește să lucreze în condiții bune de muncă. Dacă mediul profesional nu este acceptabil, iar sănătatea este amenințată, productivitatea va scădea, respectiv, odată cu lipsa personalului calificat, care reprezintă principalul motor al oricărei companii. Pentru a nu ajunge la prabusirea economico-financiara a întreprinderii, managerul trebuie să pună la dispoziție echipei sale tot ce este necesar pentru ca lucrătorii să își dezvolte potențialul la maxim.

Antifoanele pentru urechi fac parte din echipamentul personal de protecție pe care mulți angajați trebuie să îl poarte din cauza naturii ocupației lor. Acest tip de echipament de protecție este indispensabil în multe situații în care sănătatea noastră este în pericol. De la Stenso, oferim clienților noștri următoarele modele de antifoane exterioare:

 • Antifoane pasive cu diferite grade de atenuare - acestea sunt protectoare standard;
 • Antifoane pentru montarea căştii;
 • Antifoane active - protecții moderne care izolează doar niveluri ridicate de zgomot, dar permit lucrătorului să audă vorbirea umană.

Antifoanele externe se remarcă prin nivelul lor ridicat de protecție, care este obligatoriu în anumite condiții de lucru. Dacă sunt planificate să fie utilizate în combinație cu alte echipamente de protecție personală, cum ar fi o protecție facială sau o cască, atunci alegerea lor trebuie luată în considerare.

Cum să comanzi online de pe Stenso.ro

Gama de frecvență a zgomotului (decibeli) este o condiție importantă de luat în considerare atunci când alegeți protecția auditivă externă. Alegeți un model potrivit din magazinul Stenso urmând acești pași:

 • Selectați un articol și indicați cantitatea necesară;
 • Adaugă în coș;
 • Completați detaliile de livrare;
 • Finalizează cumpărăturile.

Sănătatea nu trebuie compromisă. Obțineți rezultate profesionale excelente cu ofertele Stenso - partenerul fidel în lumea afacerilor.