Antifoane interne

Antifoane interne

Pret

Pret

 • 1,00 RON - 300,00 RON

Categorii

Categorii

Antifoane interne

Sunt 14 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)

Filtre active

O serie de ocupații sunt asociate cu purtarea de protecție specială a urechii. Antifoanele de urechi de izolatoare de zgomot exterioare și interne sunt adesea o parte indispensabilă a îmbrăcămintei de lucru, care include și unele tipuri de echipamente de protecție personală - căști pentru urechi, căști, șepci de protecție, ochelari, măști, căști etc. Toate aceste accesorii sunt concepute pentru a oferi un nivel ridicat de protecție în timpul lucrului în condiții care pun în pericol viața și sănătatea.

Ce tipuri de antifoane interne există?

 • Pentru a atinge nivelul dorit de protecție, echipamentele de protecție trebuie să fie de bună calitate și cu un design confortabil. Echipa Stenso a selectat pentru tine dopuri de urechi de ultimă generație care elimină riscul de deteriorare a auzului uman în condiții de lucru neprotejate. În magazinul nostru online le veți găsi la prețuri avantajoase, precum și în următoarele soiuri:
 • dopuri interioare de tip „borche”, care asigură posibilitatea spălării și folosirii ulterioare;
 • dopuri de urechi din poliuretan cu fir de legătură;
 • dopuri formate care sunt conectate la cablu;
 • antifoane în formă de con cu înveliș din plastic;
 • dopuri cilindrice din PVC.

Nivelurile ridicate de zgomot au un efect dăunător dovedit asupra aparatului auditiv. Aceasta definește dopurile interne ca un accesoriu obligatoriu în cazurile în care mediul de lucru este riscant și condițiile care ne amenință sănătatea sunt mai mult decât acceptabile. Comandați dopuri de izolare fonică de la Stenso.ro și aveți grijă de confortul și siguranța dvs. în timp ce vă îndepliniți atribuțiile oficiale.

În ce scop sunt folosite?

Căștile de urechi interne sunt folosite într-un singur scop - pentru a proteja aparatul auditiv. Oamenii care lucrează în aeroporturi, gări, fabrici de producție și întreprinderi metalurgice sunt expuși la efectele nocive ale nivelurilor ridicate de zgomot din împrejurul lor, care la rândul lor sunt asociate cu purtarea obligatorie și continuă a echipamentului individual de protecție.

 • Sectorul industrial este o ramură economică importantă, care necesită însă o atenție deosebită la condițiile de muncă oferite. Îmbrăcămintea, accesoriile, protecția capului și căștile pentru urechi cu decibeli mari, toate merg mână în mână cu fișa postului angajaților care doresc să lucreze într-un mediu de lucru plăcut și cu risc scăzut. În acest caz, este bine să se mențină audibilitatea între muncitori astfel încât productivitatea să fie mereu ridicată. Avantajele antifoanelor interne în acest caz sunt numeroase și anume:
 • Discreție deplină în timp ce le purtați;
 • Abilitatea de a se combina perfect cu alte tipuri de echipamente de protecție personală;
 • Potrivit pentru utilizare în zonele în care temperaturile sunt ridicate;
 • Fiabilitate ridicată;
 • Plasare ușoară în canalul urechii;
 • Bună izolare fonică etc.

Toate sugestiile noastre sunt o condiție prealabilă pentru o alegere bine gândită, care va aduce dividende în urma ei. Fără compromisuri în acest caz este obligatorie, deoarece este vorba despre sănătatea ta. Atunci când este amenințată dintr-un anumit motiv, este necesar să se ia în considerare luarea de măsuri adecvate, cum ar fi achiziționarea de antifoane interne de calitate. Lăsați nivelurile excesive de zgomot să nu împiedice îndeplinirea sarcinilor atribuite, ci chiar dimpotrivă - faceți-le mai ușor și mai plăcut de realizat.

De ce să cumpărați de pe Stenso.ro

Comerțul modern este foarte bine dezvoltat. Ne permite fiecăruia dintre noi să găsească oferte profitabile care se disting nu numai prin calitatea înaltă, ci și prin prețurile lor complet accesibile. La Stenso, credem că pentru ca o achiziție să aibă succes, aceasta trebuie să fie bine gândită și atent luată în considerare cu toate circumstanțele din jur. Comandați antifoane interne de la producători de top și aveți grijă de sănătatea și siguranța dumneavoastră la locul de muncă.