Pret

Pret

 • 1,00 RON - 4.964,00 RON

Categorii

Categorii

Protectia respiratorie

Sunt 89 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 89 produs(e)

Filtre active

Protecția căilor respiratorii este protecția față de a treia categorie de riscuri, adică, riscuri cu pericol pentru viața umană.

Din ce în ce mai multe profesii sunt definite drept „riscante”. Acest lucru dă naștere nevoii de a pune la dispoziție fiecărui angajat echipament individual de protecție, care este destinat purtării constante la locul de muncă. Protecția căilor respiratorii este printre cele mai importante componente atunci când vine vorba de alegerea echipamentelor care vor elimina riscul afecțiunilor respiratorii ca urmare a emisiilor nocive emise.

Folosirea măștilor integrale, semi-măștilor, a aparatelor respiratorii și a măștilor de gaz este obligatorie în prezența gazelor periculoase și a altor substanțe nocive care ar putea avea un efect dăunător asupra plămânilor. Echipa magazinului online Stenso definește alegerea protecției respiratorii ca un angajament de importanță fundamentală pentru angajator, de a cărui îndeplinire depinde nu doar prosperitatea profesională a echipei sale, ci viața și sănătatea acestuia.

Pentru ce profesii este bine sa ai protecție respiratorie

Multe industrii sunt asociate cu un risc distinct de accidente la locul de muncă, precum și cu o amenințare reală pentru sănătatea umană. Acesta, pe de altă parte, este un motiv pentru salarizare mai mare, precum și este asociat cu cerințe speciale privind calificarea personalului. Îmbrăcămintea de lucru face parte și din portofoliul profesional al angajaților din zonele de risc. Ar trebui să corespundă naturii muncii, precum și să ofere confort lucrătorului pe tot parcursul zilei.

În multe cazuri, protecția respiratorie se dovedește a salva vieți. Dacă în aer se detectează o concentrație de substanțe nocive, atunci purtarea unei protecții respiratorii adecvate este strict obligatorie. Ocupațiile care sunt asociate cu un risc crescut de probleme respiratorii sunt asociate cu domenii de dezvoltare și activități precum:

 • Construcții - slefuire, pavaj, tencuieli etc.,
 • Prelucrarea lemnului - îndepărtarea vopselei, șlefuirea, răzuirea, lipirea și manipularea substanțelor care conțin amoniac;
 • Agricultura - stropire, curățare etc.;
 • Prelucrarea metalelor - sudare, lipire, tăiere și șlefuire;
 • Medicina - efectuarea de manipulari și expunerea la viruși;
 • Minerit;
 • Industria chimică și minerit.

Substanțele nocive precum particulele de praf, vaporii organici, gazele, sporii fungici, amoniacul, ceața adeziva, particulele de lemn, insecticidele și aerosolii au un efect extrem de dăunător asupra organelor respiratorii. Pentru că profesia să nu fie cauza apariției unor astfel de probleme, este necesar să alegeți o mască adecvată și filtre pentru aceasta. În acest fel, substanțele nocive nu vor pătrunde în plămâni, iar îndeplinirea angajamentelor profesionale va fi posibilă fără ca aceasta să fie în detrimentul sănătății.

Ce tipuri oferă secțiunea?

 • La Stenso.ro veți găsi diverse oferte de protecție respiratorie care îndeplinesc toate cerințele de înaltă calitate și performanță. Cumpărați câteva dintre următoarele modele de măști de respirație la prețuri mici:
 • Măști integrale și semimăști cu una sau două prize de filtre;
 • Capotă de salvare sau așa-zisa Autosalvator - conceput pentru a proteja organele respiratorii de gaze și fum;
 • Respiratori cu supape și fără supape împotriva aburii, prafului și aerosolilor;
 • Filtre - gaz, praf, combinate.

Atenție: Respiratoarele nu protejează într-un mediu fără oxigen. Atunci când alegeți un dispozitiv de protecție pentru organele respiratorii, aflați la ce concentrație de oxigen se folosește!!!

Folosirea detectoarelor de gaz este foarte utilă și în zonele cu cantități mari de substanțe nocive.

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

Alegerea unui magazin de unde să cumperi echipament de protecție personală este de mare importanță pentru rezultatul final, iar noi cei de la Stenso înțelegem pe deplin acest lucru. Am încercat să selectăm pentru dvs. cele mai practice, de înaltă calitate și mai accesibile soluții, cu ajutorul cărora puteți atinge fiecare dintre obiectivele profesionale urmărite.