Hamuri de siguranța

Hamuri de siguranța

Pret

Pret

  • 126,00 RON - 1.266,00 RON

Categorii

Categorii

Hamuri de protectie

Sunt 9 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active

Foarte des în construcții sau alpinism sportiv, este necesară asigurarea persoanei, ceea ce îi garantează integritatea fizică și o probabilitate scăzută de cădere. În acest scop se folosesc hamuri speciale. Care sunt caracteristicile lor și ce protecție oferă? Ce tipuri sunt disponibile în magazinul online Stenso și de ce ar trebui să ai încredere în noi când faci cumpărături?

Ce sunt hamurile

Este o combinație de hamuri care acoperă diferite puncte ale corpului, asigurând siguranță deplină pentru alpiniști sau sportivii de cățărare. De obicei se întinde pe partea superioară și inferioară a corpului și are puncte de atașare separate cu carabiniere. Hamurile de înaltă calitate folosesc diferite zone ale corpului pentru siguranță și securitate, acoperind talia, picioarele, spatele, pieptul. Scopul este de a atașa în siguranță persoana de frânghie, astfel încât probabilitatea de cădere și rupere să fie redusă la zero.

Hamurile sunt folosite în alpinism, turism montan, alpinism și lucrul la înălțimi mari în poziție suspendată. Sunt disponibile ca set complet de curele care se poartă peste îmbrăcămintea de lucru. Pe ele sunt prevăzute inele metalice pentru agățarea carabinierelor din oțel și pentru trecerea frânghiei de-a lungul lor.

Ce tipuri există?

Există mai multe tipuri de hamuri de alpinism, care sunt împărțite în patru grupuri, fiecare dintre ele având propriile caracteristici:

  • Joase - constă dintr-o curea care se înfășoară în jurul taliei, precum și benzi pentru picioare. Aceste două elemente formează un sistem de siguranță comun. Ceea ce este deosebit la ele este lipsa de disconfort în timpul utilizării și zero obstrucție a mișcării. De obicei, curelele sunt realizate din materiale textile rezistente și dense, care pot rezista la sarcini grele, iar dacă se desfac și cad, există posibilitatea ca persoana să atârne cu capul în jos;
  • Superioare – concepute pentru partea superioară a corpului și este un sistem de bretele care acoperă umerii și pieptul cățăratorului. În acest fel, rămâne protejat în mod fiabil de alunecare și cădere. În caz de cădere și agățare accidentală a frânghiei, există posibilitatea creării temporare a dificultăților de respirație din cauza preluării întregii greutăți a persoanei de pe curele;
  • Complete - hamuri care sunt alcătuite din cele două elemente separate descrise mai sus pentru umeri, piept, talie etc. Purtarea unui astfel de echipament de siguranță vă permite să mențineți orientarea corectă a corpului atunci când cădeți sau atârnați de frânghie;
  • Combinate - sunt complet identice cu cele descrise mai sus, dar sunt combinate într-un sistem comun de curele.

Pentru ce activități sunt potrivite?

Hamurile complete sau combinate sunt folosite în alpinism sportiv, pereți de cățărat și diverse extreme divertismente. Sunt cele mai de încredere dintre toate celelalte tipuri și sunt utilizate în scopuri profesionale. Cele joase sunt folosite pentru antrenament și drumeții simple la munte. Sunt foarte potrivite pentru începători și amatori în diverse sporturi care necesită purtarea unui echipament de protecție similar.

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

În calitate de producător și vânzător de îmbrăcăminte de lucru și accesorii, avem sub controlul nostru un ecosistem complet închis. Acest lucru ne permite să monitorizăm pe deplin producția și calitatea produselor finale. Așa garantăm cea mai înaltă calitate și prețuri accesibile.

Am oferit o platformă web funcțională pentru cumpărături, căutare și selectare a îmbrăcămintei de lucru și a produselor de protecție. Clienții noștri au o gamă diversă de hamuri și posibilitatea de a cumpăra online de pe desktop sau mobil. Dacă aveți nevoie de îndrumări suplimentare, sfaturi de selecție sau asistență la cumpărături, operatorii noștri vă stau la dispoziție în timpul zilelor lucrătoare.