Jachete Softshell

Jachete Softshell

Pret

Pret

  • 71,00 RON - 554,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Jachete Softshell

Sunt 46 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-46 din 46 produs(e)

Filtre active

Ce este un softshell?

Jachetele softshell sunt confecționate dintr-o țesătură netedă, elastică, strânsă, care constă de obicei din poliester amestecat cu elastan. De la introducerea lor în urmă cu mai bine de un deceniu, softshell-urile au devenit rapid o alternativă populară la jachetele tradiționale și la jachetele fleece. Softshell-urile sunt preferate de alpiniști și drumeții, dar din ce în ce mai mult acest tip de jachetă este folosit și ca îmbrăcăminte practică de lucru. Sunt practice și convenabile așa cum sunt:

  • rezistent la vânt;
  • rezistent la apă;
  • respirabil;
  • se agață de corp, fără a restricționa mișcările;
  • stilat.

Astăzi, o mare varietate de softshell-uri sunt disponibile care pot satisface nevoile și cerințele fiecărui client, inclusiv pe stenso.ro.

Care sunt diferitele tipuri și cum facem alegerea potrivită pentru noi?

LIGHT SOFTSHELLS

Acestea sunt jachetele din cea mai ușoară și mai subțire țesătură. Un astfel de model este softshell-ul Kepler. Oricât de subțire ar fi, oferă o protecție excelentă împotriva soarelui arzător, a vântului constant și a ploilor abundente, care caracterizează lunile de vară în munții înalți. Poate fi purtat chiar și pe plajă atunci când soarele apune și există o briză puternică din larg. 

Acest tip de softshell este potrivit pentru drumeții chiar și la sfârșitul toamnei. Puteți purta un strat de bază în timp ce sunteți în pădure și, odată ce sunteți în aer liber și cu vânt, puneți un strat softshell ușor deasupra. Oricine este implicat în alpinism sau drumeții știe cât de important este ca hainele să ocupe puțin spațiu în rucsac. Jachetele de acest tip nu sunt doar ușoare, ci și extrem de compacte.

MID SOFTSHELLS

Softshell-urile de greutate medie pot fi purtate cea mai mare parte a anului. Fie că le folosiți pentru drumeții, alergare cu schi, ca îmbrăcăminte de lucru sau pentru petrecere a timpului liber, jachetele de acest tip vă pot oferi confort și stil. Unele dintre modelele marca STENSO, care se încadrează în această categorie sunt Makalu, Kamo softshell, Prisma softshell, Vivid și Altitude II, ultimele două fiind dezvoltate și în versiuni pentru femei.

HARDSHELL sau HEAVY SOFTSHELLS

Carcasa tare vă va proteja chiar și de cea mai rece iarnă. Au indicatori înalți de rezistență la apă până la 8000 mm coloană de apă și respirabilitate până la 3000 mvp. Reprezentanții acestui tip de jachete marca Stenso sunt Extreme softshell și Emerton softshell.

Ce poți găsi în Stenso?

La stenso.ro puteți găsi toate tipurile la prețuri accesibile, cu o comandă online ușoară și rapidă.