Cîrpe și produse de curățat

Cîrpe și produse de curățat

Categorii

Categorii

Cîrpe și produse de curățat

Sunt 11 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active

Diferiții agenți de curățare și dezinfectare sunt proiectați pentru a avea grijă de curățenia echipamentelor sanitare, a vaselor, a mâinilor și a tipurilor individuale de mașini din industria alimentară. Ce este important de știut despre dezinfectanții și agențiile de curățare moderne? Când sunt folosite și cum funcționează? Poți avea încredere în magazinul online Stenso când faci cumpărături pentru cârpe de bumbac și geluri antibacteriene?

Ce este important de știut despre produsele de curățare

Din punct de vedere al compoziției, preparatele de curățare sunt abrazive și neabrazive. Primele au substanțe suplimentare cu granulație fină, care se disting printr-un grad ridicat de duritate. Acesta poate fi nisip de cuarț, cretă, piatră ponce etc. Foarte des, aceste produse se găsesc sub formă de paste sau terci, în conținutul cărora există diverse produse de spălat și arome suplimentare. Aceasta îmbunătățește efectul spălării și parfumul plăcut ulterior.

Dezinfectanții sunt de obicei disponibili sub formă de gel de curățare pe bază de agenți cu una sau mai multe substanțe active. Arome individuale, coloranți și stabilizatori sunt adesea adăugate conținutului lor. Curățarea cu dezinfectant este pentru suprafețele care necesită tratament și dezinfectare. Principala cerință pentru astfel de produse este nivelul lor ridicat de eficiență și siguranță. Dezinfectanții au ca ingrediente principale clorul, oxigenul, compușii de amoniu, alcoolul etc.

La ce să le folosești

Scopul agenților de curățare este de a îndepărta murdăria puternică, iar dezinfectanții sunt folosiți pentru a deparazita și a obține un mediu mai steril. În ceea ce privește aplicarea lor la conținut, tipurile individuale sunt recomandate pentru diferite cazuri:

  • Pe bază de clor - face față excelent tipurilor și formelor individuale de microorganisme patogene;
  • Pe baza de oxigen – extrem de eficient în lupta împotriva diverselor tulpini de boli infecțioase: bacili, ciuperci, virusuri;
  • Pe bază de alcool - cel mai adesea cu etanol și alcool izopropilic. Acest tip de dezinfectanți de curățare sunt utilizați în spitale și unități medicale împotriva bacteriilor și virușilor.

Cum ne ajută ei în munca noastră

Pentru spălarea diferitelor suprafețe se folosesc diferite tipuri de detergenți, care trebuie să fie de curățenie și igienă sporită. Acestea pot fi mesele și scaunele din bucătărie, echipamentele sanitare din baie sau suprafețele din centrele medicale și spitale. Cu acestea din urmă, curățarea, menținerea curățeniei și deparazitarea sunt de o importanță deosebită. Acest lucru previne răspândirea diferitelor boli infecțioase și fungice.

Dezinfectanții sunt folosiți și în industria alimentară, unde este necesară întreținerea unui mediu steril și curat, în special acolo unde se produc alimente. Acest lucru se aplică meselor și blaturilor de lucru, precum și mașinilor și curățării podelelor.

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

Nu suntem doar un comerciant online și offline de îmbrăcăminte de lucru, accesorii de protecție, dezinfectanți și produse de curățare, le producem și putem garanta calitatea înaltă a produselor noastre, oferim prețuri competitive și servicii profesionale. Firma BULTEX 99 SRL, care se află și în spatele magazinului online Stenso.ro, este importator al produselor de curățare descrise în acest articol. Colaborăm cu diverse mărci autorizate de la mărci recunoscute la nivel global, astfel încât să putem garanta din nou clienților noștri oferte de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Pentru a asigura servicii rapide și de calitate, menținem stocuri mari. În acest fel, nu vei aștepta livrarea din străinătate, ci în câteva zile vei primi comanda. Din ce în ce mai mulți oameni au încredere în noi și devin clienții noștri fideli, așa că urmează și pe ei.