Genunchiere

Genunchiere

Categorii

Categorii

Genunchiere de lucru

Sunt 3 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Filtre active

Există diverse activități de construcție și montaj și tipuri de sport care prezintă un risc pentru genunchi și alte părți ale corpului, pentru care trebuie să luăm măsuri preventive. Genunchierele fac parte din ele și mai jos vom afla când sunt folosite și în ce profesii? Ne vom uita la tipurile lor individuale și cum să comandăm din magazinul online Stenso?

La ce sunt folosite genunchierele?

Sunt elemente de protecție separate care sunt adaptate pentru a se potrivi genunchilor. Scopul lor principal este de a proteja articulația genunchiului de impacturi, oboseală și vătămări fizice. Sunt fixate de picioare prin intermediul unor curele speciale, motiv pentru care sunt potrivite pentru utilizare cu diferite diametre ale grosimii picioarelor. Utilizarea lor permite distribuirea uniformă sau reducerea sarcinii în timpul diferitelor activități. Genunchierile rezistă la diferite impacturi și presiuni, protejând astfel rotula de răni, inflamații și rupere.

Celălalt scop al accesoriilor pentru genunchi este de a proteja îmbrăcămintea de lucru de murdărie, ruptură și frecare. Astfel, economisești bani din schimbările frecvente de echipament și îl păstrezi curat pe durata unei lungi ședințe în genunchi. Demontarea și instalarea acestora este foarte ușoară și rapidă, iar întreținerea se exprimă în necesitatea spălării cu apă și ștergerea cu o cârpă curată și uscată.

Ce tipuri există?

În magazinul online Stenso am avut grija să oferim o mare varietate de genunchiere la diferite prețuri. Ele se disting prin scopul lor:

  • Pentru lucrul în aer liber - sunt fabricate dintr-un material plastic special cu un nivel ridicat de rezistență. Nu sunt recomandate pentru lucrări în interior, deoarece există posibilitatea de deteriorare a podelelor scumpe;   
  • Pentru lucrări de construcție și finisare interioare - realizate din plastic moale pe bază de heliu, aceste genunchiere sunt blânde cu diferite tipuri de podele scumpe și fragile;
  • Universal - plastic moale, dar suficient de puternic este folosit pentru producerea lor, ceea ce le face potrivite pentru utilizare atât în ​​interior, cât și în exterior.

Pentru ce profesii sunt potrivite

Genunchierele sunt accesorii de tip „protector” și izolează genunchiul de contactul cu suprafețe periculoase. Îl protejează de loviturile agresive accidentale și suprasolicitarea, rănirea, spargerea, abraziunea. Aceasta înseamnă că sunt folosite în toate activitățile și sporturile, a căror practică este susceptibilă de a duce la vătămări fizice.

În activitățile de construcții, reparații și finisare, genunchierele sunt utilizate pe scară largă pentru lipirea plăcilor și așezarea diferitelor alte acoperiri de podea. În aceste cazuri, masterul petrece mult timp în genunchi și acest lucru provoacă durere și răni. La curățarea puțurilor de ventilație, lucrătorul îngenunchează tot timpul, iar acest lucru necesită instalarea unor protectori suplimentare. În activitățile sportive, genunchierele sunt folosite în patinaj cu role, skateboarding și altele.

Cum să comanzi de pe Stenso.ro

Magazinul nostru online este extrem de intuitiv și ușor de făcut cumpărături atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile, cu diferite dimensiuni de ecran. La comandă, ai două opțiuni: înregistrează-te ca utilizator al site-ului sau faci o comandă rapidă.

În primul caz, aveți posibilitatea de a urmări istoricul comenzilor și de a crea liste cu produsele dorite pentru achiziție ulterioară. În acest scop, selectați cantitatea dorită din acest produs și apăsați butonul „Cumpărați”. Așa că îl vei pune în coșul de cumpărături și vei primi un rezumat al prețului total de plătit. După ce apăsați din nou butonul „Cumpărați”, trebuie să vă introduceți numele și alte informații pentru a procesa cererea, selectați o companie de transport și o metodă de plată. Finalizați comanda și gata.