Tricouri de lucru

Tricouri de lucru

Pret

Pret

  • 20,00 RON - 117,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Tricouri de lucru

Sunt 162 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 162 produs(e)

Filtre active

Căldura mare este o ocazie de a purta haine de lucru de vară, a căror bază este partea superioară a tricoului. Ce tipuri sunt potrivite pentru astfel de cazuri și din ce materiale ar trebui să fie făcute? Poți avea încredere în magazinul online Stenso.ro?

Ce tipuri de tricouri sunt cele mai bune pentru serviciu

Sunt disponibile diferite tipuri de tricouri de lucru cu guler dacă se cere o anumită reprezentativitate - preferate în profesia de ospătar sau lucrători de birou, care urmează un anumit cod vestimentar al companiei.

Tricourile sport pot fi purtate și în timpul activităților oficiale, unde nu este nevoie de un aspect anume. În acest caz, se pune accent mai mult pe confort sporit decât pe viziune. Ele pot fi fără imprimeuri sau pot avea imprimeuri și pot fi în diferite culori.

Atunci când alegeți hainele de lucru, este important să luați în considerare dacă tricourile sau bluzele sunt pentru bărbați sau femei. Acest lucru se potrivește cu aspectul angajatului și el își păstrează aspectul bun și decent.

Ce țesături sunt cele mai preferate

Cămășile zilnice cu mâneci scurte nu sunt potrivite pentru lucru, deoarece în majoritatea cazurilor materialul nu absoarbe bine umezeala și creează disconfort la transpirație. Tricourile din bumbac natural sunt cele mai potrivite, deoarece au proprietăți absorbante excelente și nu provoacă reacții alergice ale pielii. Acest lucru este valabil mai ales atunci când desfășurați o activitate fizică, unde eliberarea de umiditate este continuă și pielea rămâne umedă pentru o lungă perioadă de timp.

Țesăturile din bumbac asigură ventilație naturală și schimb de aer, astfel încât mențin nivelul de umiditate în mod optim. În acest fel se creează un confort sporit și se crește capacitatea de muncă a angajatului. Materialele din bumbac pentru tricourile de lucru nu creează mirosuri neplăcute suplimentare și nu se micșorează, dar cerința este ca acestea să fie spălate la o temperatură sub 40°C.

Care sunt celelalte beneficii ale tricourilor din bumbac pentru serviciu:

  • își păstrează culorile strălucitoare chiar și după numeroase spălări;
  • sunt potrivite pentru a fi purtate chiar și în afara programului de lucru: în gradinițe, la cumpărături, în natura;
  • nu există obstacole în mișcare, iar confortul este maxim.

Materialul din bumbac are un dezavantaj principal și este că după o perioadă de utilizare se întinde și tricoul își pierde forma excelentă. Pentru a încetini acest efect negativ, producătorii de îmbrăcăminte de lucru folosesc un anumit procent de poliester în țesătură de bumbac și adesea sunt folosite chiar și țesături mixte.

Poliesterul este un material sintetic și este de preferat în cazurile în care nu exista afecțiuni ale pielii precum eczeme, psoriazis, dermatite. Se distinge prin rezistența și durabilitatea sa ridicată. Nu necesită îngrijire specială, iar hainele din acest material pot fi spălate la mașina de spălat. Se usucă rapid și nu se șifonează, ceea ce scutește nevoia de călcare. Se recomandă purtarea acestora în cazurile în care nu există munca fizică intensă și nu există posibilitatea de transpirație și hidratare a pielii.

Cum să comanzi de pe Stenso.ro

Comandă din magazinul online Stenso nu este deloc complicată. Este necesar să selectați culoarea dorită și dimensiunea pe care doriți să o primiți. Poate fi determinat cel mai precis folosind o bandă de măsurare de croitor și măsurându-ți șoldurile și talia. Apoi faceți clic pe tabelul de mărimi de pe site și comparați măsurătorile. Cealaltă modalitate de a afla ce mărime porți este să te uiți la eticheta unei bluze pe care o deții deja și ți se potrivește.

După ce ați făcut toate selecțiile necesare, apăsați butonul „Cumpărați” și sistemul vă va afișa coșul de cumpărături și suma totală datorată. Apăsați încă o dată butonul „Cumpărați”, completați informațiile necesare precum nume, adresa de livrare, telefon. Alegeți o metodă de livrare, o metodă de plată și finalizați comanda.

Toate hainele noastre de lucru sunt disponibile la prețuri accesibile și sunt de calitate excelentă. Dacă este necesar, contactați asociatul nostru pentru informații suplimentare.