Bluze și hanorace

Bluze și hanorace

Pret

Pret

  • 42,00 RON - 362,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Bluze si hanorace

Sunt 83 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 83 produs(e)

Filtre active

Scopul principal al îmbrăcămintei de lucru este de a proteja angajații de factori externi periculoși, care sunt susceptibili de a le provoca vătămări corporale. Bluzele și hanoracele fac parte din ținuta generală de birou. Care sunt modelele și tipurile oferite în magazinul online Stenso? Cum să determinați corect dimensiunea și de ce să aveți încredere în noi?

Ce modele de bluze de lucru există

Modelele de bluze și hanorace pot fi de vară sau de iarna. Diferența dintre ele este grosimea materialului. Cele de vară se caracterizează prin materialul lor natural mai subțire sau unul cu impurități suplimentare. Astfel de bluze nu ar trebui să limiteze în niciun fel mișcarea și să ofere higroscopicitate maximă, „respirabilitate” și, în același timp, să protejeze împotriva prafului și a aerului cald. Cel mai preferat material natural pentru producție este bumbacul, care îndeplinește cerințele de mai sus.

Scopul bluzelor de iarnă este reținerea sporită a căldurii corporale și asigurarea unui confort mai mare în lunile reci. Dacă versiunile de vară au modele cu mânecă scurtă, cele de iarna au mânecă lungă.

Modelele moderne folosite de bluze și hanorace se disting prin culorile lor, deoarece sunt în principal întunecate și strălucitoare. Printre paleta de culori se regăsesc diverse nuanțe precum albastru, roșu, portocaliu, gri, negru, verde etc. Acest lucru permite o potrivire adecvată a culorilor cu restul îmbrăcămintei de lucru ale angajaților.

Ce tipuri de hanorace există

Se poate spune că un hanorac este un tip de pulover, dar cu glugă și cravate pentru a-l ține strâns atunci când este purtat pe vreme vântoasă. Închiderea este de obicei cu fermoar și aparține îmbrăcămintei sport de iarnă pentru bărbați sau femei. Oferă confort maxim, căldură și vedere excelentă. Nu împiedică în niciun fel mișcarea și permite să fie combinat cu diferite tipuri de pantaloni. Principală diferență cu puloverul este că lâna este folosită pentru a face acesta din urmă, nu bumbac.

Hanoracele pot fi, de asemenea, pentru bărbați sau pentru femei, ceea ce este evident în mare parte din design - bărbații sunt mai strâmți, mai largi, în timp ce femeile pot fi îmbrățișate. Variantele de lucru sunt de culoare solidă și pot reflecta culorile companiei sau pot fi marcate cu numele companiei.

Cum să alegi mărimea potrivită online

Pentru a determina mărimile exacte ale bluzelor și hanoracelor, se folosește o bandă de măsurare croitorie pentru a măsura circumferința taliei, șoldurilor și bustului. Când întri în magazinul online Stenso.ro și alegi o anumită îmbrăcăminte de lucru, există un tabel de mărimi, pe care compari datele obținute din măsurare și vei vedea și ce mărime de îmbrăcăminte ți se potrivește cel mai bine.

Cealaltă opțiune familiară și mai ușoară este să verifici eticheta de pe o bluză sau un hanorac identic existent care ți se potrivește. În acest fel îi vei vedea dimensiunea și poți cumpăra la fel.

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

În calitate de producător și distribuitor specializat de îmbrăcăminte de lucru, bluzele și hanoracele noastre sunt confecționate din țesătură de cea mai înaltă calitate pentru a asigura confortul și siguranța angajatului. Hainele noastre vor oferi aspectul și condițiile potrivite pentru o muncă plăcută, iar calitatea înaltă este dovedită de durabilitatea îmbrăcămintei chiar și după ani de utilizare și spălare în mașina de spălat.

Compania noastra se distinge si prin:

  • prețurile extrem de competitive ale produselor de pe site;
  • marea varietate de tipuri de hanorace pentru bărbați și femei;
  • consultarea profesională gratuită a fiecărui client interesat;
  • calitatea impecabilă a diferitelor tipuri de îmbrăcăminte;
  • disponibilitatea instalațiilor de producție proprii și posibilitatea asigurării unui control sporit asupra calității produselor finite;
  • menținerea unui stoc suficient, care permite expedierea rapidă a comenzilor.