Haine de lucru de iarna

Iarna avem nevoie de haine groase, care să ofere un bun nivel de izolare termică pentru a nu simți frig când suntem afară sau la serviciu. Este extrem de important să oferim îmbrăcăminte caldă, care să ne ofere confort în viața de zi cu zi, dar mai ales în timpul îndeplinirii angajamentelor oficiale. Muncitorii din sectorul construcțiilor înțeleg pe deplin necesitatea îmbrăcămintei groase, deoarece își petrec cea mai mare parte a timpului afară, iar acest lucru necesită echipamente speciale cu materiale izolante bune.

În magazinul online Stenso vei găsi o varietate de haine de lucru pentru iarna, care sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și de încredere. Cu ei, fiecare muncitor își va putea îndeplini fără probleme angajamentele de muncă, iar ziua va fi fructuoasă. Îmbrăcămintea de lucru de iarnă ar trebui să fie confortabilă mai presus de toate, iar în producția sa trebuie folosite materii prime cu calități operaționale ridicate, astfel încât să poată fi folosită o perioadă lungă de timp și cu cea mai mare plăcere.

 • Cum să alegi hainele de lucru potrivite de iarnă
 • Important este că acesta să fie mai presus de toate de buna calitate, căptușit și cu accesoriile necesare pentru a fi purtat în voie pe tot parcursul iernii. În aceasta categorie a magazinului online Stenso.ro veți vedea o varietate de seturi de iarna pentru muncitor, pe care le oferim la prețuri mici și în diferite sortimente. Alegerea unui astfel de tip de îmbrăcăminte de uz profesional depinde de profesia practicată, de natura sarcinilor oficiale și de calitatea căutată.
 • Nu este întâmplător faptul că îmbrăcămintea uniformă de iarnă este definită ca un factor cheie pentru dezvoltarea de succes a afacerii. Ele nu sunt doar cartea de vizită a afacerii, ci sunt definite și ca un criteriu de bază pentru securitatea angajatului la locul de muncă. Hainele bine făcute și cu aspect modern pot motiva lucrătorii, iar acest lucru le va afecta inevitabil productivitatea. Multe dintre companii dezvoltă o politică cu accent pe aspectul reprezentativ al personalului, definindu-l ca o reclamă bună și o reflectare a imaginii companiei. Alege hainele de lucru de iarnă în funcție de:
 • Tipul materialelor de fabricație - trebuie să îndeplinească nivelul obligatoriu de rezistență, pe care îl cere natura profesiei;
 • Calitatea cusăturii - acordați atenție micilor detalii, care indică o execuție impecabilă;
 • Designul - trebuie să fie modern, dar în același timp suficient de practic pentru a oferi un nivel ridicat de confort în timpul muncii;
 • Material și căptușeală - o bună izolație pe timp de iarnă este o necesitate atunci când alegeți haine de serviciu din bumbac pentru muncitori;
 • Reglementări actuale - diferite activități au standarde și cerințe diferite pentru îmbrăcămintea de lucru de iarnă;
 • Nivelul estetic – atunci când este ridicat, angajații se simt ambițioși să dea tot ce au mai bun pentru a corespunde rezultatelor cu imaginea companiei.

Categoria oferă îmbrăcăminte de lucru pentru femei și bărbați, cu o calitate excelentă și caracteristici excelente. Mizați pe selecția noastră specială de haine pentru afaceri și obțineți succes în orice perioadă a anului.

Ce tipuri există

Hainele de iarnă pentru muncitori pot fi foarte diferite - jachete, combinezoane, salopete, veste etc. Sunt fabricate din bumbac, poliester și se disting prin manoperă fiabilă și design modern. Pe lângă confortul deplin în timp ce le poartă, ele oferă și angajatului o bună protecție personală în timpul îndeplinirii sarcinilor. Multe dintre profesii sunt riscante, ceea ce face că hainele de lucru de iarna să fiu de calitate și să fiu mai necesare.

Pentru ce profesii sunt necesare

Sunt din ce în ce mai multe profesii, care impun purtarea de îmbrăcăminte specializată de vară și iarnă. Unele dintre ele sunt asociate cu condiții de muncă nefavorabile și chiar agresive, în timp ce altele nu includ acest risc, ci pun din nou condițiile pentru hainele de lucru. Inspectoratul de muncă solicită furnizarea unui tip specific de seturi de uniforme în industrii precum:

 • Construcție;
 • Minerit;
 • Echipament greu;
 • Inspecție rutieră;
 • Utilități;
 • Stingere a incendiilor;
 • Securitate parcare;
 • Servicii de mutare;
 • De fabricație;
 • Activitatea de depozit etc.

Pe lângă comoditate și confort în lunile reci ale anului, hainele de lucru de iarna trebuie sa ofere și angajaților un nivel ridicat de securitate în timpul muncii. Siguranța în unele tipuri de industrii este cel mai important factor în alegerea hainelor de lucru, care să fie vizibile pentru ceilalți și să protejeze muncitorul de efectele mediului extern și ale condițiilor atmosferice.

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

Suntem o companie, care produce și importă îmbrăcăminte profesională pentru afaceri. Lucrăm cu un inventar mare și putem oferi clienților noștri servicii excelente, prețuri întotdeauna accesibile și o rentabilitate completă a investiției. Profitați de catalogul nostru divers de produse și mizați pe o calitate impecabilă.