Pret

Pret

 • 12,00 RON - 347,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Haine de munca reflectorizante

Sunt 74 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 74 produs(e)

Filtre active

Ce haine sunt de semnalizare?

Îmbrăcămintea de semnalizare sau îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate este cea care are elemente reflectorizante plasate pe ea și este în culori strălucitoare - cel mai adesea galben sau portocaliu. Hainele cu aceste caracteristici sunt folosite ca îmbrăcăminte de lucru de profesiile care lucrează în locuri cu vizibilitate redusă, în orele întunecate ale zilei, în jurul carosabilului, șantierelor etc.

Folosirea de îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante și culori cu vizibilitate ridicată poate salva vieți, mai ales în lunile în care se întunecă mai devreme.

Cum sunt clasificate articolele vestimentare de semnalizare?

Îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate clasa 1

Îmbrăcămintea de clasa 1 este potrivită pentru situații cu risc scăzut, care implică vehicule cu mișcare lentă și spațiu suficient între lucrători și trafic și medii în care lucrătorii sunt ușor vizibili. Însoțitorii de parcare și însoțitorii de depozit folosesc îmbrăcăminte de clasa 1.

Îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate clasa 2

Aceste articole de îmbrăcăminte sunt purtate de lucrătorii care lucrează în medii cu risc mediu precum: vehicule care depășesc 40 km/h sau vreme nefavorabilă. Feroviarii, colectorii de gunoi sunt câteva exemple de muncitori care poartă îmbrăcăminte de clasa 2. Vestele de semnalizare pot fi clasa 2 sau clasa 3.

Îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate clasa 3

Această clasă include niveluri ridicate de pericol din cauza vehiculelor care se mișcă rapid și a condițiilor de operare în care este prezentă vizibilitate extrem de scăzută. Aceste articole de îmbrăcăminte, care asigură, că lucrătorii sunt vizibili într-o gamă largă de mișcări ale corpului, făcându-le ușor de observat în mediu. Aceste articole de îmbrăcăminte includ material reflectorizant suplimentar plasat pe brațe și picioare. Lucrătorii în construcții de autostrăzi și lucrătorii de urgență trebuie să poarte îmbrăcăminte de clasa 3.

Îmbrăcăminte clasa E de înaltă vizibilitate

Clasa E este cea mai înaltă clasă de îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate, combinând veste de clasa 2 sau 3 cu pantaloni de înaltă vizibilitate. Lucrătorii de construcții care lucrează noaptea, pe autostradă și lucrătorii de urgență folosesc de obicei această clasă de îmbrăcăminte.

Ce vei găsi la noi?

Noi, cei de la Stenso, am îmbogățit gama de haine reflectorizante pentru a-i ajuta pe cei care lucrează în medii periculoase să se protejeze.

În magazinul online stenso.ro găsiți mărimile și produsele de care aveți nevoie pentru fiecare profesie:

 • Jachete;
 • Haine de blână;
 • Pantaloni și salopete;
 • Veste;
 • Tricouri;
 • Căciuli;
 • Mănuși.

Produsele din secțiunea de îmbrăcăminte reflectorizantă stenso.ro sunt atât producție bulgară, cât și de lideri europeni în domeniu.

Care sunt avantajele magazinului online stenso.ro?

 • O gamă largă de diferite tipuri de îmbrăcăminte de semnalizare;
 • Calitate;
 • Prețuri mici;
 • Serviciu rapid și competent.