Salopete reflectorizante

Salopete reflectorizante

Categorii

Categorii

Salopete reflectorizante

Sunt 13 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

Filtre active

Salopete de semnalizare pe care îi vei găsi la stenso.ro au un design confortabil și funcțional, din materiale rezistente.

Pentru ce tipuri de activități sunt potrivite?

Salopete de semnalizare sau reflectorizante sunt obligatorii atunci când se lucrează pe șantiere, autostrăzi, infrastructuri feroviare și alte șantiere unde este extrem de important să fii cât mai vizibil pentru toți utilizatorii drumului pentru a te proteja în cel mai bun mod posibil.

Ce oferim pe stenso.ro?

Gama largă de modele:

  • disponibil în diverse mărimi și combinații de culori;
  • adaptat la cerințele mediului în care lucrați;
  • poți alege între salopete care au doar un element de semnalizare, precum fitil sau benzi reflectorizante, modele cu suprafață reflectorizantă mai mare acoperită și modele realizate complet în portocaliu, roșu sau galben reflectorizant, completate cu elemente reflectorizante.

Din ce sunt făcuți?

Principalul material pe care îl folosim pentru a realiza salopete reflectorizante este bumbacul/poliesterul în diverse proporții cu mai mult sau mai puțin bumbac combinat cu culori semnalizate și benzi reflectorizante.

Dacă viața ta de zi cu zi presupune folosirea salopetelor de lucru de semnalizare, îi poți comanda online de pe stenso.ro la prețuri competitive și de o calitate extrem de ridicată.

De ce să ai încredere în Stenso?

Modelele noastre sunt adresate individual cerințelor specifice locului dumneavoastră de muncă.