Jachete pază

Jachete pază

Sezon

Sezon

Pret

Pret

  • 74,00 RON - 192,00 RON

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Jachete pază

Sunt 9 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active

Ce include această ținută?

Îmbrăcămintea de lucru pentru agenții de pază include mai multe părți:

  • Cămașă sau tricou;
  • Jachetă;
  • Pulover;
  • Pantaloni;
  • Cravată;
  • Centura;
  • Căciulă;
  • Mănuși etc.

Ce ar trebui să luați în considerare?

De foarte multe ori securiștii stau la intrare și sunt primii angajați care observă clienții atunci când ei vizitează diferite obiecte, de aceea îmbrăcămintea trebuie să fie bine aleasă.

Jachetă face parte din uniforma pentru securiști, în special pentru cei care lucrează în aer liber. Geaca de lucru pentru paznici poate fi de iarna sau de vara.

Atunci când alegeți îmbrăcămintea de iarnă, luați în considerare cât timp petrece agentul de securitate în aer liber și cât în ​​interior. Dacă este frig în cea mai mare parte a zilei, este bine să ne oprim la unul dintre modelele noastre din seria Pilot, pe care îl găsiți în magazinul nostru online Stenso.ro. Seria este disponibilă în diferite culori, precum și în versiuni monocolore și bicolore. Țesătura exterioară este rezistentă la apă și vânt, iar interiorul are o căptușeală caldă acrilică care poate fi îndepărtată. Mânecile sunt, de asemenea, detașabile, iar jachetă poate fi folosită și ca vestă. Există un buzunar pentru o lanternă.

O altă geacă potrivită pentru securiști este modelul Trax, care are și mâneci detașabile, dar are și un compartiment special pentru o carte de identitate.

Pentru vara, poți alege dintre o cămașă sau un tricou cu guler.

Dacă ai nevoie de o geaca de vară va recomandăm modelul Cover din material ușor 195 g/m2 și cu diverse buzunare multifuncționale.

Un logo al companiei și inscripția „Security” pot fi plasate pe orice jachetă pe care o alegeți.

Stenso este alegerea potrivită pentru că...

Comandând din magazinul online Stenso.ro, economisești timp, folosești livrarea gratuită la adresa ta pentru comenzi de peste 449 RON și poți schimba hainele pe care le-ai comandat cu o altă mărime sau articol ușor și rapid.

Noi, cei de la Stenso, vă oferim o varietate la prețuri accesibile, cu o comandă online ușoară și rapidă.