Tragator fermoare

Tragator fermoare

Categorii

Categorii

Tragatoare fermoare

Sunt 13 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

Filtre active

Ce este un extractor de fermoar?

Este micul pandantiv din plastic care se atașează la fermoarul.

Achiziționarea unui ZIPPER PULLER de pe stenso.ro este o oportunitate excelentă de a vă face îmbrăcămintea de lucru sau de agrement unică.

Poți alege o culoare care să se potrivească cu accesoriile tale vestimentare și poți, de asemenea, să asortezi culorile companiei tale. Disponibil într-un set de 5 buc.

Prețul atractiv permite achiziționarea mai multor seturi, iar așezarea zipper puller-ului  pe fermoar este extrem de ușoară, astfel încât geaca ta poate arăta diferit în fiecare zi.

Dimensiuni și tipuri

Extractoarele de fermoar sunt de dimensiune universală - lungime totală 65 mm, conexiune din poliester cu parte anti-alunecare în relief. Pe lângă faptul că vă completează aspectul, cursorul pentru fermoar sunt și funcționale. Faptul ca sunt în culori aprinse și ca prelungesc fermoarul îl face mai ușor de găsit în orele întunecate ale zilei. Dacă folosiți mănuși sau mâinile sunt umede, este mult mai convenabil să deschideți și să închideți fermoarul dacă are atașat un extractor de fermoar.

Cursorul pentru fermoar pot fi plasat pe jachete, hanorace, salopete, genți, rucsacuri, șoșete, brelocuri și orice alt articol care are o deschidere. Calitatea pe care o oferim garantează folosirea de mai multe ori a zipper puller-ului.

De ce să alegeți Stenso?

Vă oferim varietate și prețuri atractive.