Tunici bucatar

Tunici bucatar

Pret

Pret

  • 72,00 RON - 522,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Tunici bucatar

Sunt 30 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-30 din 30 produs(e)

Filtre active

Ce vei găsi în categorie?

Tunicile de gătit pe care le oferim sunt cu marca noastră comercială Be unique, Italian Giblor's și Irish Portwest. Branduri care au dovedit de-a lungul anilor calitatea materialelor și confortul croielilor pe care le folosesc.

Bucătarii sunt fața bucătăriei tale. Oferim broderie pentru a unifica uniforma aleasa. Putem marca logo-ul companiei sau numele bucătarului.

Este responsabilitatea noastră să creăm și să oferim bucătarilor îmbrăcăminte de lucru pentru a ajuta clienților noștri să se exprime ca profesioniști, să se identifice în mediul de lucru cu propriul stil și să se bucure de a purta o uniformă confortabilă, care împreună cu pasiunea pentru gătit să le permită să exceleze.

De aceea, angajamentul nostru zilnic își propune să oferim haine care să îți exprimă unicitatea în cea mai mare măsură. De ce să alegi între confort și stil când le poți avea pe toate? Dorim să vă oferim posibilitatea de a vă exprima prin ceea ce porți. Vă vom fi alături în fiecare zi pentru a vă ajuta să lucrați cât mai bine. Acest lucru ne motivează să selectăm o colecție de produse cu materiale de înaltă calitate și tehnologii inovatoare în producția de textile.

Ce țesături folosim pentru tunici de gătit?

Țesătura respirabilă plasată în zonele tunicii bucătarului, acolo unde este necesar, contribuie la confort și o senzație de răcoare. În acest fel, se urmărește evitarea transpirației, a mirosurilor neplăcute și a senzației de căldură.

Datorită acestui sistem de design sistem Flexfit, hainele sunt mai confortabile și mai ergonomice. Deschiderile laterale permit mișcări non-standard, pastrând confortul și îmbunătățind considerabil libertatea de purtare.

LUXSATIN- Țesătură strălucitoare și colorată. Forța sa constă în suprafața satinată, care conferă țesăturii o senzație de catifelare și netezime. Și, de asemenea, intensifică culorile, făcându-le extrem de strălucitoare și incredibil de strălucitoare. În plus, 180 de grame de greutate conferă țesăturii o textură cu adevărat moale, care rămâne neschimbată chiar și după mai multe spălări, asigurându-se că hainele sunt întotdeauna impecabile și cu un efect doar netezit, care este întotdeauna foarte apreciat de client.

Gabardina Prestige este o țesătură de 180 g realizată din bumbac pieptănat dublu răsucit. Este folosit pentru a produce haine de cea mai înaltă clasă care pot satisface nevoile celor mai pretențioși clienți. Este o țesătură moale și ușor de călcat, care nu ține petele și nu se strânge. Toate aceste caracteristici îl fac ideal pentru producția de îmbrăcăminte de lucru. Mercerizarea fibrelor și finisarea Sanfor fac ca materialul să fie rezistent la spălare și albire la temperaturi ridicate.

Bionic finish - un sistem unic cu o acoperire inspirată din pielea de rechin. Țesăturile se disting prin moliciune și netezime, proprietăți antibacteriene. Materialul este respirabil, nu este nevoie de călcat, impermeabil, confortabil și extrem de ușor.

Ușor de întreținut - tehnologie de călcat simplificată.

Toate aceste tehnologii le găsești în varietatea de tunici de gătit pe care o oferim în magazinul nostru online stenso.ro.

De ce să alegeți Stenso?

  • peste 20 de ani de experiență în producția și comercializarea îmbrăcămintei de lucru și uniforme;
  • livrare rapidă;
  • faci cumpărături direct de la un producător;
  • o mare varietate de modele;
  • prețuri accesibile.