Pantaloni bucatar

Pantaloni bucatar

Pret

Pret

  • 39,00 RON - 262,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Pantaloni bucatar

Sunt 19 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

Filtre active

Pantalonii de gătit pe care îi oferim sunt cu marca noastră comercială Be unique, Giblor's italian și Portwest irlandez. Branduri care au dovedit de-a lungul anilor calitatea materialelor și confortul croielilor pe care le folosesc.

Ce pantaloni de gătit oferim pe stenso.ro?

La Stenso.ro puteți găsi o varietate de culori, țesături și modele.

Acestea sunt adesea modelate astfel încât stropii de grăsime sau alte pete de gătit să nu fie vizibile. Fiecare țesătură are propriile sale avantaje, așa că clienții noștri preferă modele diferite.

Poți alege dintre bumbac 100%, așa sunt pantalonii pentru bucătari cu dungi Enrico, pe care îi oferim în diferite combinații de culori. Modelele Atene cu un model catchy de ardei roșii mici și Pepite Chefs C079 sunt tot din bumbac 100%.

Unele dintre modele au un conținut mai mare de bumbac, altele au un conținut mai mare de poliester, iar altele au elastan. Oferind diferite opțiuni de țesături, încercăm să satisfacem toate cerințele clienților noștri.

De obicei, tăieturile sunt libere pentru a se păstra la rece în timpul orelor în care bucătarii sunt lângă sobe.

Privind pantalonii de gătit din magazinul nostru online Stenso.ro, veți observa că modelele au diferită prindere. Unele au fermoar și nasture, altele au elastic și șireturi sau doar elastic.

Ce tipuri de pantaloni de gătit există?

Aproape toate stilurile de pantaloni sunt unisex și pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei, dar dacă doriți o croială exclusiv feminină, verificați modelul Iride!

Indiferent ce model de pantaloni de gătit ai alege, la Stenso.ro vei găsi tunica, șorțul, bonetă potrivite.

De ce să alegeți Stenso?

Noi oferim:

  • varietate;
  • prețuri atractive;
  • livrare rapidă.