Sort bucatar

Sort bucatar

Pret

Pret

  • 34,00 RON - 123,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Sorturi bucatar

Sunt 32 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-32 din 32 produs(e)

Filtre active

De ce este important să porți șorț când gătești?

Un șorț de bucătar este un accesoriu care este folosit atât de bucătari profesioniști, cât și de amatori. De multe ori este cumpărat ca finisaj la hainele de lucru sau ca un cadou unei persoane dragi, dar în afară de frumusețe, are și un scop important.

Atunci când pregătim mâncarea, aceasta intră foarte des în contact cu hainele noastre și pot fi germeni și păr lipiți de ele. Este mult mai ușor să pui un șorț curat decât să schimbi hainele.

Să nu uităm de riscul vărsărilor sau stropilor de grăsime, care pot duce la pete permanente pe hainele noastre. Folosind un șorț, petele vor rămâne pe el, iar hainele vor rămâne curate.

Dacă te afli într-o poziție în bucatarie care are acces la aragaz, este bine ca șorțul să fie 100% bumbac. La contactul cu o sobă sau un foc, acest tip de șorț nu se topește și este mai greu de ars.

Dacă sunteți des în contact cu apa, alegeți un șorț impermeabil.

Ce modele de șorțuri oferim?

Multe modele de șorțuri de gătit au un buzunar în care poți păstra o cârpă pentru curățarea blatului sau mănuși de protecție împotriva căldurii.

Învață-ți copiii să folosească șorțuri și de la o vârstă fragedă. Mai ales pentru momentele în care suntem cu copiii noștri, am creat un model de familie Flamingo într-o singura mărime pentru mama și două mărimi pentru copii până în 4 ani și peste 4 ani.

Ce vei găsi în Stenso?

La Stenso.ro veți găsi:

  • șorțuri din diverse materiale;
  • modele atractive - chili, black menu, comics, pe care le puteți combina cu aceleași bandane pentru cap, șorțuri scurte și șorțuri cu bavete.