Cămăși

Cămăși

Pret

Pret

  • 15,00 RON - 154,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Cămăși ospatari si barmani

Sunt 65 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 65 produs(e)

Filtre active

Aspectul bun indică nu numai atitudinea noastră față de noi înșine, ci și față de ceilalți. Din punct de vedere profesional, este, de asemenea, de mare importanță să arăți impecabil pentru a crea o impresie bună clienților, partenerilor, angajatorilor și colegilor noștri. Viziunea elegantă și atenția sporită la detalii sunt o garanție a obținerii unei imagini perfecte, ceea ce este important pentru obținerea unor rezultate înalte în carieră și în afaceri.

Alegerea hainelor de lucru stă la baza managementului de succes a unui restaurant, bar sau cafenea. Fiecare barman și chelner ar trebui să aibă o uniformă drăguță în culori adecvate. Performanța clasică în acest caz sunt cămășile de damă și bărbați în tonuri alb-negru, care arată stilate, sofisticate și nepretențioase în același timp. Acest tip de soluții sunt mereu la modă, deoarece le permit, de asemenea, să fie combinate liber cu alte tipuri de îmbrăcăminte pentru ospătari și barmani.

Ce modele de cămăși pentru ospătari și barmani vei găsi

Barmanii și ospătarii sunt mereu în contact direct cu clienții. Acest lucru dă naștere nevoii de a purta îmbrăcăminte reprezentativă care să lase o impresie plăcută vizitatorilor stabilimentului. Când viziunea fiecărui membru al echipei este îngrijită și frumoasă, îi face pe clienți să se simtă importanți, încrezători că opinia lor va fi, de asemenea, foarte apreciată. Pentru a conduce cu succes un restaurant sau o cafenea, nu trebuie subestimată importanța hainelor de lucru stilate, iar cămașa în acest caz este de cea mai mare importanță.

În magazinul online Stenso vei găsi o varietate de cămăși de dame și bărbați pentru barmani și ospătari, care sunt disponibile în toate mărimile și modelele. Comandă la prețuri mici și nu rata ocazia de a-ți îmbracă personalul din cap până în picioare în frumusețe. Comandați cămăși elegante din următoarele tipuri:

  • Mâneca scurta;
  • Cu mâneca lunga;
  • Cu buzunare;
  • Fără buzunare;
  • Cu croieli mulate;
  • Cu filete decorative;
  • Negru, alb, albastru, roz, vișiniu etc.

Am încercat să oferim clienților noștri suficientă varietate pentru a face alegerea cât mai bună. Cu Stenso.ro, afacerea ta va avea mai mult succes ca niciodată, iar angajații tăi se vor simți mereu confortabil la locul lor de muncă. Oferiți barmanilor și ospătarilor cămăși confortabile și stilate care au grijă nu doar de aspectul lor frumos, ci și de șederea plăcută a fiecăruia dintre vizitatorii stabilimentului.

Care este eticheta pentru locul în care lucrăm

Cu cât o unitate este mai sofisticată, cu atât mai multă atenție trebuie acordată prezentării de ansamblu a serviciilor oferite și sortimentului disponibil. Interior modern, personal calificat și barmani și ospătari bine îmbrăcați - clientul cu discernământ ar observa toate acestea, oferind o evaluare relevantă a conceptului de companie pe care l-ați creat și pe care ați ales să îl urmați.

Eticheta este ceva ce nu ar trebui să neglijăm niciodată dacă vrem să ne prezentăm bine angajatorului nostru, locurilor publice pe care le vizităm și clienților pe care vrem să-i atragem de partea noastră. Bunele maniere, comportamentul adecvat în funcție de situație și ținuta potrivită sunt acele lucruri mici și mari care fac de fapt cea mai puternică impresie. Pentru că succesul sa fie mereu de partea ta, pariază pe gama de cămăși elegante pentru barmani și ospătari de la Stenso. Comandă azi și ai grija de reputația ta impecabilă.

De ce să faceți cumpărături online pentru îmbrăcăminte de lucru de la Stenso

De la crearea ideii, până la realizarea acesteia și ajungerea la clientul final, fiecare propunere de îmbrăcăminte de lucru este supusă cercetării noastre detaliate și abordării speciale. Cumpărați cămăși din magazinul Stenso.ro și îmbunătățiți-vă poziția în afaceri cu o cerere de perfecționism și o dorință de a obține rezultate excelente.