Pantaloni

Pantaloni

Pret

Pret

  • 30,00 RON - 262,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Pantaloni ospatari si barmani

Sunt 29 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-29 din 29 produs(e)

Filtre active

De ce ai nevoie de o uniformă?

Dacă ești în căutarea îmbrăcămintei pentru noul tău job sau doar te-ai hotărât să-l schimbi pe cel vechi, este important să ai uniforma potrivită atunci când lucrezi într-un restaurant. Lucrul în industria restaurantelor înseamnă că trebuie să arăți cel mai bine și să ai o uniformă confortabilă, durabilă și sigură. Lucrând ore îndelungate stând în picioare sau fiind în permanență în mișcare înseamnă că trebuie să purtați îmbrăcăminte care să nu vă facă să vă simțiți inconfortabil în niciun fel.

Înainte de a cumpăra haine de lucru pentru barmani sau ospătari, este o idee bună să contactați restaurantul pentru a întreba care este politica acestora. Unele restaurante oferă aceeași uniformă pentru toți angajații, în timp ce altele vă vor sfătui să purtați îmbrăcăminte neagră standard sau îmbrăcăminte care se potrivește cu culorile companiei lor. Odată ce știi de ce ai nevoie, poți începe căutarea.

Cum să alegi pantalonii potriviți pentru barmani și ospătari?

  1. Fii simpatic. Cel mai adesea, proprietarii de restaurante preferă ca personalul să fie îmbrăcat în pantaloni negri pentru barmani sau chelneri. Motivul pentru aceasta este că în timpul unei ture aglomerate și lungi, schimbarea nu este posibilă și există riscul de a vărsa băuturi sau alimente pe haine. Culoarea neagră va ascunde disconfortul pe care l-ați simțiți dacă aveți pete pe haine.
  2. Alege pantaloni de calitate. S-ar putea să nu cheltuiți mulți bani pe pantaloni, dar purtați-i pentru o perioadă mult mai lungă de timp și veți înțelege beneficiile îmbrăcămintei de lucru de calitate. Nimănui nu-i place să se rupă nasturii în timpul unei ture sau să aibă o rupere a cusăturii sau țesătura atunci când se aplică pentru a ridica o lingură căzută. La Stenso.ro poți găsi pantaloni de calitate care te vor face să te simți încrezător toată ziua.
  3. Comoditate. Recent, este destul de la modă să măsurăm pașii pe care îi facem pe zi. Într-o tură lungă, te vei vedea făcând peste 10.000 de pași. Pentru a te simți confortabil trebuie să alegi pantalonii potriviți și pantofii potriviți. Pantalonii trebuie să acopere întregul picior pentru a-l proteja de căderea obiectelor și de sticlă spartă.

Dacă alegi de orice pantaloni de barman, păstrează-i curați și în formă, pentru că de foarte multe ori prima impresie este ultima!