Veste

Veste

Pret

Pret

  • 46,00 RON - 144,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Veste ospatari si barmani

Sunt 16 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Filtre active

Pentru orice restaurant, stabiliment sau cafenea, principalul lucru este să păstrezi clienții mulțumiți, așa că primul lucru este să-ți construiești propriul scris de mână, cu care să fii remarcat. Felul în care arată angajații tăi este, de asemenea, individualitatea pe care o dai mediului și atitudinea față de clienții tăi. Ținuta de lucru într-un restaurant, bar sau alt tip de unitate este o parte cheie a succesului său.

Ce vă oferim în Stenso

Impulsați de dorința de a aduce unicitate fiecărui obiect, am creat diferite serii de veste pentru ospătari și barmani, remarcate prin stil propriu, viziune individuală, potrivite fiecărui decor. Aproape toate vestele sunt disponibile în versiuni pentru bărbați și femei.

Care sunt tipurile de veste

Vestă de ospătar sau de barman în sine ar trebui să fie elegantă, dar nu prea strictă, așa că croiurile celor mai multe dintre ele sunt identice: ușor mulate și revere. Culoarea și materialul sunt cele care vor oferi chelnerilor și barmaniilor dvs. individualitate.

Când să pariezi pe o vestă pentru un ospătar sau barman

O vestă este finalul ținutei unui ospătar sau barman. Cel mai adesea, este combinat cu o cămașă simplă și pantaloni de culoare închisă, iar la această uniformă se poate adăuga o cravată sau un papion.

Ești în locul potrivit pentru a alege o vestă de chelner. La Stenso.ro veți găsi o varietate de culori și țesături. Oferim veste din viscoză/poliester, bumbac/elastan, jacquard, gabardină și multe altele. Ca o completare a fiecărei veste, vă oferim o eșarfă, cravată sau papion, care vor da unicitate aspectului dumneavoastră general.

De ce să comandați pe Stenso.ro

  • Oferim produse integral bulgare;
  • Livrare rapidă;
  • O gamă largă de culori și materiale.