Pret

Pret

  • 30,00 RON - 668,00 RON

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Uniforme de Lucru

Sunt 156 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 156 produs(e)

Filtre active

De ce avem nevoie de îmbrăcăminte uniformă de afaceri

De-a lungul timpului, din ce în ce mai mulți angajatori au ajuns la concluzia că personalul administrativ ar trebui să poarte costume pentru că au insuflat mai multă încredere clienților lor.

De ce să alegeți Stenso?

Urmând tendințele moderne în producția de textile și inovațiile din industria modei, am creat articole de îmbrăcăminte din țesături ușoare și rezistente la șifon, siluete clasice și curate, care permit clienților noștri să se identifice în mediul de lucru cu propriul stil și să experimenteze plăcerea de a purta o uniformă confortabilă. Toate tipurile de articole de îmbrăcăminte noastre se disting prin durabilitate și croială ergonomică, adaptate dinamicii zilei de lucru și tratamentului repetat al acestora. Pe baza scopului articolelor de îmbrăcăminte și a cerințelor clienților noștri, materialele folosite în jachetele, pantalonilecămășile și vestele pentru bărbați sunt din materiale naturale, precum și dintr-o combinație de fibre naturale și sintetice pentru a obține tot ce este mai bun din ambele. Aceste tehnologii în textile sunt justificate economic și ecologic cu consumul de resurse naturale mai puține și impunerea cu succes a vascozei ca alternativa la bumbac, datorită proprietăților mai bune ale materialului în timpul întreținerii și confortului în timpul funcționării.

Ce trebuie să faceți înainte de a alege ținuta de afaceri

Ținuta de afaceri poate fi strict formală și nu atât de formală. Indiferent ce alegeți, ar trebui să creeze o impresie profesională și de afaceri. Dacă începeți un nou loc de muncă, este o idee bună să vă familiarizați cu politică companiei înainte de a continua să cumpărați haine uniforme.

Ce vei găsi în categorie

În magazinul nostru online stenso.ro veți găsi mai multe serii de îmbrăcăminte business, care sunt disponibile în versiuni pentru bărbați și femei. Acestea includ o jachetă, pantaloni sau fustă, o cămașă și accesoriile corespunzătoare. Acest lucru vă permite să aveți toți angajații să arate la fel. De asemenea, poți miza pe îmbrăcăminte casual-formală combinând blugi cu o cămașă și o jachetă sport.

La ce să fii atent atunci când alegi haine uniforme

Există cazuri în care angajații capabili nu sunt apreciați din cauza felului în care arată. Nu fi unul dintre ei! Evită să porți pantaloni scurți, fuste scurte, decolteuri adânce, țesături prea transparente și reține că igiena este unul dintre cele mai importante lucruri pentru a avea succes.

De ce ar trebui să ai încredere în noi

  • Peste 20 de ani de experiență în domeniu;
  • O gamă largă de modele și materiale;
  • Livrare rapidă;
  • Serviciu competent.

Dacă aveți nevoie, puteți contacta un operator Stenso.ro pentru a vă consulta.