Îmbrăcăminte bărbați

Îmbrăcăminte bărbați

Pret

Pret

  • 30,00 RON - 668,00 RON

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Haine barbati

Sunt 79 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 79 produs(e)

Filtre active

De ce ar trebui să alegem cu grijă

Îmbrăcămintea pentru bărbați la locul de muncă este o „etichetă” în funcție de natura activității dumneavoastră, ceea ce adaugă un mesaj suplimentar despre prestigiul și individualitatea companiei.

Care sunt cerințele pentru diferitele profesii

Unele profesii au cerințe stricte pentru îmbrăcămintea uniformă, altele permit mai multă libertate.

Urmând tendințele moderne în producția de textile și inovațiile din industria modei, creăm articole de îmbrăcăminte din țesături ușoare și rezistente la șifon, culori clasice și siluete curate, care permit clienților noștri să se identifice în mediul de lucru cu propriul stil și să experimenteze plăcerea de a purta o uniformă confortabilă. Toate tipurile de articole de îmbrăcăminte noastre se disting prin durabilitate și croială ergonomică, adaptate dinamicii zilei de lucru și tratamentului repetat al acestora. Pe baza scopului articolelor de îmbrăcăminte și a cerințelor clienților noștri, țesăturile folosite la sacouri, pantalonicămăși și veste pentru bărbați sunt din materiale naturale, precum și dintr-o combinație de fibre naturale și sintetice pentru a obține tot ce este mai bun din ambele. Aceste tehnologii în textile sunt justificate economic și ecologic cu consumul de resurse naturale mai puține și impunerea cu succes a vascozei ca alternativa la bumbac datorită proprietăților mai bune ale materialului în ceea ce privește întreținerea și confortul în exploatare.

Ce îmbrăcăminte pentru bărbați veți găsi în secțiune

  • Sacouri pentru bărbați - diverse țesături și culori, siluete clasice și mulate;
  • Pantaloni pentru bărbați - țesături de compoziție și culori diferite, siluete clasice și mulate;
  • Cămăși - bumbac, bumbac/elastan și țesături mixte, cu mânecă scurtă și lungă;
  • Veste - asortate cu culoarea și materialul sacoului;
  • Cravate - jacquard și de o singură culoare;
  • Bluze - pulovere, bluze matlasate;
  • Accesorii potrivite pentru ei – papion, batiste pentru sacouri.

De ce să-l cumperi de pe Stenso.ro

Diversele tipuri de produse pot fi vizualizate și comandate în magazinul online Stenso.ro. În aceasta secțiune vei găsi un portofoliu bogat și o varietate de modele de sacouri pentru bărbați, pantaloni, cămăși, veste, cravate, papioane, bluze și accesorii potrivite pentru aceștia.

În secțiune veți obține informații complete despre țesături, croieli, modul de tratare și utilizare corectă, diagrame de mărimi, caracteristici tehnice, precum și câteva triviale despre munca bărbaților și îmbrăcămintea uniformă.

Prin achiziționarea de pe Stenso.ro contactați direct producătorul și beneficiați de prețuri comerciale. Toate cazurile pot fi rezolvate fără intermediari și fără pierderi inutile de timp.

În magazinul online Stenso.ro vei primi un răspuns rapid și o părere competentă despre hainele pentru bărbați, tendințe în moda, culori și țesături actuale.