Cămăși bărbați

Cămăși bărbați

Pret

Pret

 • 30,00 RON - 165,00 RON

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Camasi barbati

Sunt 47 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-47 din 47 produs(e)

Filtre active

Ce tipuri diferite de cămăși pentru bărbați veți găsi pe stenso.ro în funcție de potrivirea lor

 • cămăși de culoare uni cu o silueta clasică curată cu mâneci lungi;
 • cămăși de culoare uni cu o silueta clasică curată cu mâneci scurte;
 • cămăși cu aspect sportiv și cu manșetă, care îi permite să fie rulat până la ¾ lungime sau scurt;
 • cămăși mulate cu mâneci scurte și lungi atât în ​​culori uni, cât și cu modele strălucitoare și colorate.

Cum să alegi o cămașă în funcție de locul de muncă sau de tipul întâlnirii viitoare

 • Pentru munca zilnică într-un birou administrativ

Poți miza pe un look sportiv cu o silueta mulată sau o cămașă elegantă conform etichetei consacrate la locul de muncă sau formei tale fizice. Croielile clasice sunt siluete largi și drepte și este acceptat să fie purtat în interiorul pantalonilor. Croielile mulate sunt potrivite pentru ținute în aer liber, dar pot fi purtate și ascunse în pantaloni, în funcție de stilul individual și de ocazie.

 • Pentru întâlniri informale

Poți miza pe o cămașă cu o siluetă sportivă, care să-i permită să fie purtată afară și combinată cu blugi sau pantaloni cu croială sport mulată.

 • Pentru întâlniri formale de afaceri și medii de birou care necesită un aspect mai strict.

Este recomandat sa porți modele curate și clasice cu mâneci lungi, potrivite pentru cravata și sacou.

Se obișnuiește ca cămașa să fie înfășurată în pantaloni și implică purtarea unor pantaloni formali cu tiv, sacou și cravată.

În ce mod diferă modelele de cămăși pentru bărbați

Pe lângă croială lor, cămășile pentru bărbați diferă și prin tipul de guler.

 • Guler clasic - Înălțime medie, rigid și de obicei purtat cu o cravată. Este strict acceptat că cămășile formale au guler clasic.
 • Guler mic italian - Acest tip de guler este mic cu înălțimea unui soldat și se termină la ambele capete cu nasturi de dimensiunea, tipul și culoarea potrivite pentru a se potrivi aspectului și modelului.
 • Fluture - Un guler cu margini ascuțite și un aspect specific sofisticat, care sugerează purtarea unui papion.

De obicei, cămășile cu aspect strict formal pentru ocazii speciale au guler fluture. Se potrivesc bine cu un costum formal, frac sau smoking.

Care sunt tipurile de țesături preferate pentru realizarea cămășilor

Odată cu progresul industriei textile și cu nevoile timpurilor moderne, se recurge tot mai mult la țesăturile cu impurități de poliester, elastan, înlocuitori de țesături naturale care au aceleași sau îmbunătățite caracteristici și proprietăți. Nevoia de durabilitate, călcare ușoară și lipsă de contracție necesită din ce în ce mai mult amestecuri artificiale.

 • Tancel ©/Lyosel /Tancel este denumirea comercială autorizată a fibrei extrase din lemnul arborilor de eucalipt și este o combinație a celor mai dorite proprietăți ale fibrelor artificiale și naturale. Se caracterizează prin moliciune, structură netedă, higroscopicitate ridicată și rezistență. Proprietățile sale antibacteriene îl fac extrem de potrivit pentru pielea sensibilă.
 • Țesături de bumbac Țesăturile de bumbac se caracterizează prin proprietăți higroscopice, antibacteriene și catifelare. Ele oferă confort la purtare.
 • Țesăturile din bumbac cu adaosuri de poliester și elastan se caracterizează printr-o întreținere ușoară la spălare și călcare. Țesăturile cu impurități au o contracție minimă și sunt mai greu de albit.

 În magazinul online stenso.ro vei găsi diverse tipuri de cămăși pentru bărbații, atât elegante, cât și sportive, la prețuri atractive.