Pantofi de protecție

Pantofi de protecție

Pret

Pret

  • 86,00 RON - 804,00 RON

Nivel de protecție

Nivel de protecție

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Pantofi de munca

Sunt 141 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 141 produs(e)

Filtre active

Industriile moderne și condițiile de muncă necesită purtarea unor pantofi speciali joase, care fac parte din îmbrăcămintea generală a tuturor angajaților. Scopul lor principal este protecția împotriva producției potențial dăunătoare, a condițiilor atmosferice, a umidității și a lichidelor chimice. Care este caracteristică pantofilor de lucru și a tipurilor individuale oferite în magazinul online Stenso? În ce cazuri este indicat să le porți și de ce ar trebui să ne încrezi în achiziție?

Ce sunt pantofii de lucru

La purtarea pantofilor, înălțimea acestora ajunge la nivelul gleznei, acoperind întreg piciorul. În acest fel, liberă circulație nu este împiedicată și nu se creează disconfort în timpul lucrului. Sunt confecționate în mare parte din piele groasă și rezistentă, iar talpa este înaltă și groasă pentru a proteja piciorul chiar și atunci când calcă pe obiecte ascuțite și tăietoare.

În diverse cazuri, pantofii de lucru sunt echipați cu plăci metalice suplimentare în partea interioară din față, protejând degetele de la picioare atunci când cad obiecte grele. Pentru o rezistență și mai mare, încălțămintea este prinsă cu șireturi sau cu benzi adezive speciale, permițând să fie scoase și descălțate rapid. Sunt extrem de durabile și confortabile de purtat, nu creează mirosuri suplimentare și, datorită naturii materialului folosit, asigură ventilație și impermeabilizare suplimentară.

Ce tipuri sunt

În gama de produse a magazinului online Stenso.ro, veți găsi o varietate de pantofi pentru bărbați de înaltă calitate, în diferite mărimi.

Principalele tipuri sunt de obicei:

  • clasice pentru bărbați - permite combinarea lor cu diferite tipuri de haine de lucru;
  • sport - conceput pentru a fi purtat vara și zilele călduroase. Se remarcă prin confort sporit și un design mai modern, „mișcat”, ceea ce le face potrivite și pentru orele în afara serviciului. Sunt minunate pentru utilizare chiar și în viața de zi cu zi, dar nu pot oferi același nivel de securitate și protecție pentru picioare ca și opțiunile clasice descrise mai sus. De aceea, se recomanda purtarea de pantofi sport doar în cazurile în care nu există pericol mare de accident de muncă;
  • multicolore - predomină în principal variantele negre, gri sau mixte, cu elemente de alte nuanțe pentru a spori designul;
  • încălțăminte de vară joasă - sunt destinate în principal purtării în zilele calde de vară și se disting prin ușurință sporită, condiții de ventilație naturală și crearea unui confort bun.

Pentru ce profesii sunt potrivite

Purtarea încălțămintei joase este recomandată în acele ocupații în care există pericolul căderii obiectelor mari și grele. Este vorba despre activități din domeniul construcțiilor, centrelor de depozitare și logistică, activităților de încărcare și descărcare etc. De asemenea, sunt o alegere foarte bună în cazurile în care este necesar să se protejeze picioarele de efectele diferitelor substanțe chimice și ale altor lichide periculoase. Acestea sunt profesiile care necesită lucrul cu elemente chimice, cum ar fi în laboratoare.

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

Suntem un magazin online specializat care oferă doar îmbrăcăminte de lucru de calitate. Avem propriile noastre facilități de producție și resurse, ceea ce ne permite să exercităm un control direct asupra calității produselor. De asemenea, ne optimizăm constant partea de cost, astfel încât să putem oferi prețuri competitive și o calitate excelentă.

Clienții noștri beneficiază de condiții favorabile și transparente, precum și de consultanță profesională gratuită cu operatori calificați. În acest fel, fiecare face o alegere informată și o decizie de cumpărături, ceea ce îi face pe clienții noștri să fiu mulțumiți și fideli mărcii.