Cizme de cauciuc

Cizme de cauciuc

Pret

Pret

  • 31,00 RON - 392,00 RON

Nivel de protecție

Nivel de protecție

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Cizme de cauciuc

Sunt 40 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-40 din 40 produs(e)

Filtre active

Ce cizme de cauciuc să alegi pentru munca

Stenso vă oferă o gamă largă de pantofi de lucru și cizme din materiale de înaltă calitate, care protejează împotriva apei. Pentru satisfacția dvs, aici puteți să găsiți cizme de iarnă, pentru dame, bărbați, scurte și lungi de cauciuc, de mărci europene dovedite. Puteți comanda online la Stenso.ro cizme colorate, galoși și cizme în diferite mărimi la prețuri foarte accesibile.

Pentru ca o cizmă de cauciuc să fie potrivită pentru lucru, ar trebui să aibă o parte exterioară complet impermeabilă și durabilă. Tălpile lor ar trebui să aibă prindere pentru a asigura o bună aderență pe suprafețele umede și uscate, iar dacă aveți nevoie de încălțăminte de cauciuc de iarnă, ar trebui să alegeți cu o căptușeală groasă.

Dacă profesia dvs. necesită prea mult timp în picioare, Stenso îți recomandă să alegi un model cu branț antistatic, care este din poliuretan moale și garantează confort maxim. Absoarbe energie în zona călcâiului. Ar trebui să fie antibacterian, cald și izolant la rece.

Ce trebuie să știm despre cizmele de cauciuc

Cizmele de cauciuc sunt folosite în medii umede și noroioase.

Sunt realizate în principal din PVC și nitril, iar lucrul interesant în acest caz este culoarea. Te-ai întrebat vreodată de ce cizmele de cauciuc vin în culori diferite? Culoarea mai deschisă garantează o calitate superioară a materialului.

Există diferite culori de cizme de cauciuc: alb, galben, roz, verde deschis și închis, albastru și negru. Cele negre sunt cele mai ieftine, deoarece sunt fabricate din material reciclat.

Ca și în cazul încălțămintelor - cizmele de cauciuc pot avea și elemente de protecție - bombeu și placă pentru a proteja împotriva impactului și antipuncturii.

Cum să păstrezi cizmele de cauciuc curate

Pentru a curăța exteriorul, folosiți apă curată pentru a spăla noroiul și praful după purtare. Dacă există noroi uscat, utilizați o cârpă moale sau o buretă pentru a curăța toată murdăria. Acordați atenție și talpelor. Acolo, curățați cu o periuță de dinți mai mică și veche, care nu mai este necesară.

Dacă cizmele de cauciuc sunt curate, folosiți o cârpă veche înmuiată în apă caldă.

Pentru a îndepărta sărurile grele de iarnă și de sol, ar trebui să amestecați 2 căni de apă caldă cu o lingură de detergent. După curățare, clătiți bine și uscați cu o cârpă curată. Lăsați să se usuce bine, ferit de lumina directă a soarelui și încălzitoare.

Interiorul necesită mai multă atenție. Majoritatea pantofilor au branț și căptușeală care pot deveni mirositoare și murdare. Dacă nu sunt curățate, pot deveni un teren de reproducere pentru ciuperci și bacterii. Pentru a preveni acest lucru, dizolvați o lingură de detergent lichid în două pahare de apă caldă și curată. Ștergeți interiorul cu o cârpă înmuiată în detergent, apoi clătiți cu o cârpă curată și umedă.

Pentru a preveni înmulțirea bacteriilor, amestecați oțet alb cu apă, unul la unu. Acest amestec este pus într-o sticlă cu pompă de pulverizare și pulverizați ușor în interior. Lăsați să se usuce la aer departe de lumina directă a soarelui și căldură.

Dacă doriți doar să vă împrospătați cizmele de cauciuc, presărați niște bicarbonat de sodiu înăuntru. Lăsați peste noapte și eliminați înainte de a fi purtat.

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

BULTEX 99 SRL furnizează îmbrăcăminte de protecție și de protecție, garantându-vă confort și siguranță. Aceste produse vă vor oferi condiții de muncă sănătoase, protejându-vă de efectele nocive ale muncii și mediului. Lucrând cu materiale de cea mai înaltă calitate, puteți avea deplină încredere în Stenso.