Sandale de protecție

Sandale de protecție

Pret

Pret

  • 90,00 RON - 360,00 RON

Nivel de protecție

Nivel de protecție

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Sandale de lucru

Sunt 18 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Filtre active

Cum să alegi sandalele pentru muncă

Pentru a alege sandale confortabile pentru muncă, ar trebui să acordați atenție în primul rând protecției acestora. Pentru a alege modelul potrivit pentru tine, printre principalii factori se numără riscurile la locul de munca. Alegerea dvs. depinde de condițiile de lucru, de riscurile identificate și de natura producției.

Este important să știți că atunci când lucrați în locuri cu produse de origine animală, este necesar să alegeți sandale a căror parte superioară este realizată din material din microfibră, deoarece pielea naturală este un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor și microorganismelor. Tocmai de aceea modelele destinate lucrului în industria alimentară nu sunt realizate din piele naturală.

Stenso vă oferă sandale de lucru din piele naturala, stofa și piele întoarsă. Produsele din piele pentru femei și bărbați oferă o protecție excelentă împotriva condițiilor meteorologice din exterior. Sandalele de vară au o talpă confortabilă, care garantează o postură corectă și ameliorează durerile de spate. Aici vei găsi modele în număr diferit la prețuri foarte accesibile. Poți comanda online pe Stenso.ro și cu siguranță vei fi mulțumit de livrare.

La Stenso, veți găsi pantofi cu o țesătură specială care elimină toată umezeala și vă menține picioarele uscate. Există și cele cu branțuri antistatice anti-alunecare. Este important că sandalele de lucru să aibă un vârf din oțel inoxidabil sau din compozit. Sunt realizate cu o căptușeală textilă rezistentă la uzură.

Stenso îți oferă și modele care vor minimiza riscul acumulării de electricitate statică sau așa-numitele sandale ESD. Pentru noi este important ca toți clienții să rămână mulțumiți.

Ce numere oferă secțiunea

Sandalele de lucru încep de la numărul 36 până la al 47-lea. Există diferiți pantofi pentru persoanele cu picioare mici și mari.

Talpă anti-alunecare este potrivită pentru toate tipurile de pantofi, chiar și pentru tocuri înalte.

De ce să comanzi de pe Stenso.ro

BULTEX 99 SRL furnizează produse de protecție, garantându-vă confort și siguranță. Aceste produse vă vor oferi condiții de muncă sănătoase, protejându-vă de efectele nocive ale muncii și mediului. Lucrând cu materiale de cea mai înaltă calitate, puteți avea deplină încredere în Stenso. Cu branțurile și tălpile confortabile, munca ta va deveni mai plăcută și te vei simți confortabil pe tot parcursul zilei. Vei reduce stresul și tensiunea.

Livrarea se face în 1-7 zile, cu servicii rapide și de calitate. Dacă nu vă place articolul, îl puteți returna sau schimba fără probleme. Ai încredere în Stenso și nu vei regreta alegerea făcută. Veți fi mulțumit de fiecare articol și impresionat de calitatea acestuia.