Pantofi ESD

Pantofi ESD

Pret

Pret

  • 20,00 RON - 920,00 RON

Nivel de protecție

Nivel de protecție

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Incaltaminte ESD

Sunt 34 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-34 din 34 produs(e)

Filtre active

De ce am nevoie de pantofi ESD?

Înainte de a răspunde la această întrebare, să ne uităm mai întâi pe scurt la ce este încărcarea electrostatică.

Descărcări electrostatice sau ESD?

Simplu definit, electricitatea statică este o sarcină electrică cauzată de un dezechilibru al electronilor de pe suprafața unui material. Acest dezechilibru creează un câmp electric care poate fi măsurat și care poate afecta alte obiecte aflate la distanță. Descărcarea electrostatică (ESD) este transferul de sarcini între corpuri cu potențial electric diferit.

Cel mai probabil asociezi încărcările electrostatice cu „a te electrocuta” atunci când te dezbraci sau cu natură distructivă pe care o poate avea fulgerul. Între aceste două extreme, însă, există încărcări electrostatice găsite la locul de muncă care pot fi de fapt periculoase pentru sănătate sau pot duce la accidente. Aceeași încărcătură statică poate aprinde amestecuri inflamabile și poate deteriora componentele electronice. Electricitatea statică poate, de asemenea, atrage contaminanți într-un mediu curat sau poate face ca produsele să se lipească.

De ce ai nevoie de pantofi ESD?

Deși există cauze fizice și mecanice ale ESD într-un mediu de producție, proces sau birou, personalul este considerat cauza principală a acumulării de încărcare electrostatică. Cu alte cuvinte, personalul își autoîncarcă propriul corp. De exemplu, atunci când ne așezăm și ne ridicăm de pe scaun, hainele și încălțămintea pe care le purtăm generează încărcări electrostatice.

Pantofii ESD sunt specializați și proiectați pentru a reduce acumularea de electricitate statică în exces prin conducerea sarcinii de la corp la pământ, menținând în același timp un nivel suficient de ridicat de rezistență electrică.

Pantofii ESD sunt de mai multe tipuri și pot fi folosiți în laboratoare, camere curate, spitale, industrii de înaltă tehnologie, producție de automobile și materiale plastice, iar aceasta este doar o mică parte a aplicației lor.

Ce oferă STENSO.RO?

Pentru a preveni efectul sarcinilor electrostatice, oferim multe tipuri de încălțăminte de lucru ESD pentru a asigura siguranța la locul de muncă.

În magazinul nostru online Stenso.ro găsiți diverse modele de pantofi de lucru ESD pentru bărbați și femei de la:

  • categoria S3 cu bombeu de siguranță, placă și rezistență la apă,
  • S1P cu bombeu de siguranță și placă,
  • S1 cu bombeu de siguranță
  • încălțăminte și papuci sanitari de categoria 01 fără protecție.

De la noi puteți cumpăra încălțăminte ESD joasă sau înaltă din gama de preț mai mare - o varietate de modele de la Puma, Diadora și Cofra și din gama de preț mai mică - seria Raven ESD de la Cerva și GF de la Goldenfit. De la Stenso.ro puteți cumpăra și o brățară pentru picior care se pune pe pantof și se fixează cu Velcro - Brățară pentru picior ESD.

Cu noi puteți face o comandă online rapidă la prețuri accesibile. Veți găsi, de asemenea, îmbrăcăminte antistatică, mănuși și brățări antistatice. Contactați-ne dacă aveți nevoie de informații suplimentare. Vă vom consulta și vă vom oferi soluții complete.