Încălțăminte de protecție sudori

Încălțăminte de protecție sudori

Pret

Pret

  • 187,00 RON - 198,00 RON

Nivel de protecție

Nivel de protecție

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Pantofi petri lucru cu aparate electrice

Sunt 2 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Profesia de sudor este aceea în care două elemente metalice sunt lipite între ele, prin topirea lor, datorită unui arc de înaltă tensiune. În acest scop se folosesc unelte de sudare, numite și electrice. În timpul procesului de sudare se eliberează o mulțime de fragmente fierbinți, motiv pentru care sunt necesare haine de lucru speciale și purtarea de încălțăminte de siguranță adecvată pentru sudori. Ce tipuri există și din ce material sunt făcute? De ce să aveți încredere în Stenso atunci când cumpărați și cum să plasați o comandă?

Ce tipuri de pantofi de sudură există

Din punct de vedere al sezonalității, acestea sunt împărțite în iarnă și vară. Primele sunt potrivite pentru șederea prelungită la temperaturi ambientale sub zero până la -25 de grade. Tălpile lor au elemente de prindere adânci, oferind o tracțiune excelentă pe stratul de zăpadă pentru a elimina alunecările și rănile accidentale.

Există și un alt tip aparținând încălțămintei de sudură pentru bărbați de iarnă. Au izolație suplimentară. Acest lucru le face potrivite pentru lucrul în aer liber chiar și în condiții de -45 de grade Celsius.

O caracteristică aparte a încălțămintei de sudură de lucru este înălțimea acestora, ajungând la nivelul gleznei, acoperind astfel întregul picior. Unele tipuri sunt, de asemenea, echipate cu un bombeu suplimentar pe degete, protejând picioarele de căderea obiectelor grele și a fierului. Din motive evidente, încălțămintea sudorilor este fără șireturi, garantând un grad ridicat de protecție împotrivă arsurilor.

Din ce sunt făcuți

Încălțămintea pentru sudori sunt confecționați din piele naturală specială sau piele intoarsa, cu un strat antistatic. Sunt impregnate suplimentar cu materiale rezistente la foc, ceea ce le face rezistente la contactul pe termen scurt cu resturi metalice foarte fierbinți. În modelele de iarnă, în interior sunt utilizate diverse materiale izolante naturale sau artificiale suplimentare, al căror scop este reținerea căldurii. Acestea păstrează confortul picioarelor chiar și în timpul lucrului prelungit la temperaturi sub zero.

La modelele de calitate pentru sudori se folosește în principal căptușeală textilă, care are capacitatea de a absorbi umezeala și de a menține piciorul uscat. Tălpile sunt realizate din poliuretan termoplastic, rezistent la foc, pentru a rezista alunecării și călcării pe suprafețe fierbinți. Cele de vară sunt dotate cu o captușeală specială, asigurând ventilație naturală a picioarelor. Acest lucru elimină formarea de mirosuri și iritații ale pielii.

Cum să comanzi de pe Stenso.ro

Platforma Stenso este extrem de intuitivă și ușor de navigat. Meniurile sale sunt structurate în categorii și subcategorii principale, ceea ce permite o selecție mai ușoară a unui anumit produs sau a tipului său individual. În caz de dificultăți sau imposibilitate de a găsi produsul dorit, puteți oricând să contactați asociatul nostru în timpul zilelor lucrătoare, care vă va ajuta în procesul de alegere și găsire a încălțămintei potrivite pentru sudori până la comanda acestora și procesarea cererii.

Pentru a plasa o comandă în magazinul online Stenso.ro, trebuie să aplicați următorii pași:

  • Alegeți mărimea dorită, numărul de perechi de pantofi de sudura și culoarea;
  • Veți primi o fereastră cu un rezumat al articolelor din coșul de cumpărături și suma totală de plătit. Trebuie să alegeți dacă continuați cumpărăturile sau finalizați comanda apăsând butonul „Cumpărați”;
  • La pasul următor, introduceți detaliile dvs., cum ar fi Nume, Prenume, Adresă, E-mail etc. Selectați un curier de livrare și o metodă de plată. Nu uitați să apăsați în sfârșit butonul „Finalizează comanda” și gata!

Încălțămintea noastră de sudură este de o calitate incredibilă și îndeplinește toate certificările de siguranță a muncii, iar prețurile noastre sunt extrem de accesibile.