Mănuși topite

Mănuși topite

Pret

Pret

  • 4,00 RON - 60,00 RON

Categorii

Categorii

Mănuși din nitril

Sunt 51 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 51 produs(e)

Filtre active

Mănușile de lucru sunt un mijloc indispensabil de protecție a mâinilor la efectuarea diferitelor activități fizice. Printre acestea există multe soiuri, fiecare dintre ele fiind concepută pentru a efectua un anumit tip de muncă. Cele mai frecvente și utilizate sunt modelele cu pulbere și nitril topite. Care este scopul lor și diferitele tipuri oferite în magazinul online Stenso? Când sunt utilizate și în ce profesii sunt folosite? Puteți avea încredere în Stenso.ro când faceți cumpărături?

La ce sunt folosite mănușile topite

Scopul principal al acestor produse este de a proteja mâinile de răni. Sunt realizate în principal din materiale de bumbac, ceea ce permite mâinilor să fie menținute calde și să absoarbă umezeala. Sunt moi și plăcute la atingere, dar le lipsește aderența pe diverse suprafețe de lucru, ceea ce le face nepotrivite pentru lucru. Cu un astfel de material, sunt alunecoși și nepotriviți pentru munca fizică, purtând obiecte grele și ținând diverse unelte.

Pentru a rezolva această problemă, producătorii au început să folosească amestecuri lichide suplimentare. Astfel, după uscare, mănușile topite capătă o rezistență suplimentară și îmbunătățesc aderența la diferite suprafețe. Acest lucru le face potrivite pentru utilizare în activități individuale de muncă.

Ce tipuri sunt?

Există următoarele tipuri de mănuși care sunt imersate:

  • în nitril - le îmbunătățește calitatea și rezistența la uzură. Acestea oferă o elasticitate sporită și o potrivire strânsă pe mână, astfel încât feedback-ul tactil este păstrat atunci când apucăți diferite obiecte;
  • în latex - îmbunătățiți rezistența mănușilor topite și aderența atunci când lucrați cu suprafețe netede. Sunt elastice, de lungă durată, impermeabile cu stratul de latex. Unele tipuri sunt acoperite cu pulbere pentru a le face mai ușor de pus și scos;
  • în poliuretan - asigură ventilație naturala datorita prezenței porilor și protecție împotriva arsurilor. Acestea păstrează mobilitatea degetelor și sunt foarte potrivite pentru lucrul cu suprafețe uleioase.

Mănușile topite pot fi colorate și asta depinde de numărul de straturi de latex. Cele verzi sunt cu un singur strat, iar cele cu două straturi sunt galben-verde. Există și alte culori, care depind de materialul folosit pentru producție. Toate modelele de calitate au manșetă elastică la încheietură, astfel încât să rămână mai sigur.

Pentru ce profesii sunt potrivite

Mănușile din latex topit își găsesc utilizare în diferite tipuri de activități și profesii. Sunt utilizate în principal în grădinărit, vopsit, lacuire, construcții, industria auto și multe altele. Ele pot fi utilizate în toate ocupațiile în care este posibilă rănirea fizică și abraziunea pielii mâinilor.

De asemenea, sunt potrivite pentru utilizare în inginerie electrică, deoarece acoperirea lor este izolatoare și nu permite contactul direct cu firele. În acest fel, este posibilă funcționarea în siguranță sub tensiune înaltă (până la 220V), dar nu este recomandată de producător.

De ce să ai încredere în noi

În spatele site-ului Stenso se află un producător specializat de îmbrăcăminte de protecție de lucru și mănuși topite. Acest lucru permite un control mai aprofundat al calității și încrederea pe care o oferim clienților noștri o protecție sporită în timpul lucrului lor. În același timp, suntem importatori de produse similare, selectând cu atenție partenerii și furnizorii noștri.

Bazele noastre de producție dispun de cele mai moderne și tehnologice echipamente, precum și de materii prime de calitate pentru producție. Ne optimizăm eficient cheltuielile, oferim produse de înaltă calitate și prețuri accesibile. Acest lucru ne face să fim competitivi pe piață și să fim preferați de consumatorul de masă. Pentru comenzi și dificultăți în alegere, dacă aveți nevoie de consultanță suplimentară cu un expert, contactați asociatul nostru în zilele lucrătoare.