Mănuși anti tăiere

Mănuși anti tăiere

Pret

Pret

  • 16,00 RON - 648,00 RON

Categorii

Categorii

Manusi antitaiere

Sunt 8 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Filtre active

Există diverse profesii și activități, a căror performanță poate duce la formarea de răni de înjunghiere pe mâini. Din fericire, astăzi sunt disponibile mănuși speciale rezistente la tăiere, oferind diferite niveluri de protecție la tăieturi. Sunt folosite pentru muncă sau pentru uz casnic, dar mai jos vom lua în considerare caracteristicile și tipurile lor. Vom vedea pentru ce profesii sunt potrivite și dacă poți avea încredere în magazinul online Stenso la cumpărături.

Ce sunt mănușile rezistente la tăiere

Lucrul special la ei este utilizarea de material special pentru realizarea și aplicarea de fire suplimentare pentru a întări nivelul de protecție. Acest lucru le face rezistente la frecare, tăiere, rupere, puncție. Cel mai adesea este un amestec de fibre sintetice, fibră de sticlă și fire metalice, pentru a crește fiabilitatea și durabilitatea.

Mănușile de lucru rezistente la tăiere din Kevlar, constând din fibre puternice, rezistente la tăiere, sunt, de asemenea, destul de comune. Demonstrează rezistență la diverse obiecte tăiate: tablă, fragmente de sticlă.

Pe piață există și mănuși rezistente la tăiere, cu un amestec de fire de poliester, poliamidă și oțel, în plus față de produse termorezistente topite pentru cea mai mare rezistență mecanică și termică. În altele se poate constata și prezența bazaltului, care mărește și mai mult protecția și rezistență împotriva efectelor mecanice.

Ce tipuri sunt

Modelele pentru bărbați anti-tăiere sunt disponibile în principal. Ei găsesc o aplicație pentru muncă și pot oferi diferite grade de protecție:

  • nivelul 1 – acestea sunt echipamentele individuale de protecție în situații cu risc scăzut de accidentare. Un exemplu este cultivarea legumelor și altele asemenea;
  • nivelul 2 – categoria de protecție care protejează împotriva leziunilor mecanice și fizice mai grave ale mâinilor;
  • nivelul 3 – un alt grad mai ridicat de protecție împotriva impacturilor fizice ale obiectelor ascuțite prin utilizarea diferitelor combinații de materiale în producția de mănuși de protecție anti-tăiere.

Ele pot diferi și în culorile lor, fiind împărțite în principal în întuneric și deschis. În ambele cazuri se cunosc multe nuanțe, predominante fiind albastrul, galbenul, alb-portocaliu, alb-roșu etc. Amestecul de culori din ultimele două cazuri provine din topirea suplimentară a mănușilor tăiate în soluții de latex și alte materiale. Acestea oferă elasticitate și rezistență, îmbunătățesc aderența la suprafețele netede și oferă protecție împotriva diferitelor lichide.

La noi vei găsi și multe mărimi în funcție de mărimea mâinilor, astfel încât să le poți alege pe cele mai potrivite pentru munca de succes.

Pentru ce profesii sunt potrivite

După cum s-a menționat, mănușile anti-tăiere sunt cel mai des folosite în diverse tipuri de profesii în care se desfășoară activități cu obiecte ascuțite. Astfel sunt industria alimentară, prelucrarea lemnului, fabricarea sticlei, auto, inginerie mecanică, electronică etc. Ele sunt adesea folosite în construcții, gătit și multe altele.

De ce să alegeți să cumpărați de la noi

Pentru că, cu bazele noastre de producție și echipamentele de înaltă tehnologie, putem oferi mănuși rezistente la tăiere de înaltă calitate cu cel mai bun nivel de protecție. În același timp, avem control direct asupra proceselor și capacitatea de a oferi prețuri mici și produse de calitate.

Gama magazinului online Stenso.ro este bine aprovizionată și aici veți găsi o varietate imensă, dintre care unele v-am prezentat mai sus. Pentru tine am pus la dispoziție experți pentru consultanța atât în selecția produselor cât și în comanda și livrarea acestora. Platforma noastră este suficient de intuitivă și ușor de utilizat, indiferent dacă faceți cumpărături de pe un dispozitiv mobil sau de pe un computer desktop.