Echipamente de protecție pentru sudura

Echipamente de protecție pentru sudura

Pret

Pret

  • 5,00 RON - 1.442,00 RON

Categorii

Categorii

Măști și ochelari de sudură

Sunt 12 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active

Fiecare profesie are argumente pro și dezavantaje. Unele activități sunt asociate cu niveluri ridicate de stres, în timp ce altele cu condiții de muncă care pun în pericol viața și sănătatea. Pentru a preveni accidentele de muncă, trebuie să luăm măsurile necesare. Ne vor proteja de posibile accidente pe care le putem evita cu ușurință dacă oferim protecție adecvată.

De la Stenso, îndemnăm toți angajații și lucrătorii care practică o profesie riscantă să nu subestimeze eficiența accesoriilor precum ochelari, căști de protecție, măști etc. Toate aceste echipamente individuale de protecție sunt o soluție dovedită eficientă pe care vă recomandăm să vă bazați dacă doriți ca natura activității să nu vă pună în pericol sănătatea și confortul la locul de muncă.

Cum să te protejezi în timp ce sudezi

Activitățile de sudare sunt asociate cu eliberarea de radiații infraroșii și ultraviolete, stropi de metal și scântei. Acest lucru face că purtarea unei protecții speciale de sudură să fie obligatorie pentru a începe procesul de lucru. Cu ajutorul ochelarilor, căștilor și ochelarilor proiectați în acest scop, sudorul va putea îndeplini sarcinile fără probleme, iar nimic nu îi va pune în pericol sănătatea. Alegerea îmbrăcămintei potrivite este, de asemenea, importantă pentru protecția generală în timpul activităților de sudare, iar în magazinul nostru online Stenso.ro veți găsi oferte de înaltă calitate la prețuri mici.

Sudarea, ca parte a activităților de construcții-reparații și instalare, este un proces căruia ar trebui să i se acorde o atenție deosebită. Poate fi definită ca conectarea a două materiale cu ajutorul unui dispozitiv special - o sursă de energie. În timpul sudării, se eliberează o serie de gaze și particule mici, ceea ce, la rândul său, necesită găsirea protecției potrivite pentru lucrător. Pentru că sudorii să nu devină victime ale arsurilor, radiațiilor sau substanțelor toxice, este obligatoriu să se protejeze cu mijloacele destinate scopului - căști, măști, ochelari colorați, mănuși etc.

Ce tipuri de protecție oferă secțiunea?

Pentru a face munca fiecărui muncitor din sectorul industrial mai sigură și mai plăcută, am selectat soluții fiabile și de calitate care vor aduce în prim-plan siguranța lucrătorilor în condiții de risc. În aceasta secțiune vei găsi de tot ce ai nevoie pentru o protecție completă în activități precum sudarea, care nu compromit o bună pregătire. Și anume:

  • Lentile de protecție;
  • Lentile de sudură;
  • Măști de sudură;
  • Ochelari de sudură etc.

Fii pe deplin pregătit pentru noile realizări profesionale, pentru că nu vor întârzia. Odată ce ați găsit o protecție de calitate pentru sudură, nimic nu vă va împiedica să vă atingeți obiectivele - ușor, plăcut și complet în siguranță.

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

Sudarea face parte din fișa postului pentru mulți oameni care au ales să o facă pentru a-și câștiga existența. Pentru a evita accidentele de muncă și vătămările de-a lungul vieții, este necesar să se găsească protecția potrivită împotriva circumstanțelor care amenință viața și sănătatea sudorilor, cum ar fi: fum, vapori, toxine, arsuri, scântei, particule de metal prelucrat etc. . Echipa Stenso este pe deplin conștientă de riscurile pe care le presupune sudarea și, prin urmare, v-a oferit atenției numai soluții selectate cu o eficiență ridicată garantată. Alege-ne pentru că:

  • Ne gândim la securitatea ta;
  • Ne concentrăm pe calitate înaltă și nu facem compromisuri cu aceasta;
  • Oferim cele mai bune soluții la cele mai bune prețuri;
  • Avem un scop important, care este să facem munca fiecăruia mai plăcută și mai sigură;
  • Abordăm fiecare caz cu înțelegere.

Corectitudinea în serviciul clienți este, de asemenea, o prioritate de vârf, așa că alegeți-ne și vă vom justifica pe deplin încrederea!