Jachete de lucru

Jachete de lucru

Sezon

Sezon

Pret

Pret

  • 18,00 RON - 703,00 RON

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Jachete de lucru

Sunt 156 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 156 produs(e)

Filtre active

Ce include jachetă de lucru?

Îmbrăcămintea de lucru include mai multe elemente de bază, dintre care unul este partea superioară - o jachetă sau o geacă.

Tipul de jachetă sau geacă, ca și în cazul altor tipuri de îmbrăcăminte, ar trebui să fie adaptate sezonului și mediului. Acest lucru depinde nu numai de model, ci și de tipul de țesătură, grosimea, culoarea acesteia etc.

Tipuri de material din care poate fi confecționată jachetă:

  • Bumbac / poliester - acestea sunt țesături cu un raport diferit al celor două tipuri de fire. Cele mai frecvente sunt cele în proporție de 35% bumbac/65% poliester și cu o greutate a țesăturii între 200 și 300 g/mp.
  • 100% bumbac - acest tip de material se folosește în medii de lucru în care există riscul de aprindere ușoară sau îmbrăcămintea nu trebuie să acumuleze electricitate statică. Este folosit atât pentru modelele de vară cât și pentru iarna.
  • 100% poliester - Poliesterul este o țesătură rezistentă la apă și vânt, folosită în principal pentru stratul exterior al îmbrăcămintei de iarnă.

Desigur, acestea nu sunt toate tipurile de țesături care sunt folosite la realizarea jachetelor de lucru, dar sunt principalele care sunt în masă pe piață.

Atunci când alegem o îmbrăcăminte, ne uităm întotdeauna mai întâi la model, pentru că și hainele de lucru au modă.

Ce să cauți într-o jachetă de lucru?

În primul rând, se potrivește tipului de lucru pe care îl facem:

  • dacă mișcarea mâinilor este împiedicată de model (tăiat, prindere, prindere la încheieturi, la talie etc.)
  • dacă are funcționalitățile necesare - suficiente buzunare pentru scule, o glugă (dacă este necesar), dacă are elemente reflectorizante etc.
  • dacă culoarea corespunde cu culoarea corporativă a companiei;
  • dacă țesătura din care este confecționată este potrivită pentru mediul nostru de lucru.

Ce vei găsi în Stenso?

La stenso.ro puteți găsi diferite tipuri și modele de jachete sau geci pentru a răspunde nevoilor și cerințelor dumneavoastră specifice. Aici puteți găsi o gamă largă de modele noi la prețuri accesibile pentru a comanda online. În special pentru clienții noștri, am creat noi serii cu marca STENSO, care îmbină comoditatea și confortul cu viziunea și mediile de lucru specifice.