Categorii

Categorii

BULTEX 99 SRL este o companie specializată în producția și furnizarea de îmbrăcăminte de protecție și de lucru, import și comerț cu echipament de protecție și echipament individual de protecție. Produsele noastre garantez condiții de muncă sănătoase și sigure, protejând lucrătorii de efectele nocive ale mediului înconjurător și mediului de lucru.

Compania își desfășoară și coordonează activitățile printr-o bază comercială și birou modern dotată în Plovdiv, înființată ca centru logistic, cu o suprafață comercială totală de 10.000 de metri pătrați. O parte este un depozit sub control vamal, prin care optimizăm în timp costurile taxelor vamale, impozitele și TVA și reexportăm în alte țări.

Pentru a asigura un serviciu de calitate și la timp pentru clienți, avem propriul parc auto și o rețea comercială de depozite și magazine în toată țara. 

Clienții BULTEX 99 EOOD pot conta întotdeauna personalul instruit și înalt calificat în punctele noastre de vânzare din toată țara. 

Suntem reprezentanți și importatori direcți de echipamente de protecție și echipamente de protecție individuală de la producători europeni de top. Partenerii noștri sunt companii din Italia, Republica Cehă, Grecia, România, Macedonia, Albania și alte țări.