Pantaloni scurți de lucru

Pantaloni scurți de lucru

Sezon

Sezon

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Pantaloni scurți de lucru

Sunt 25 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-25 din 25 produs(e)

Filtre active

Pantalonii scurți de lucru sunt piesa preferată de îmbrăcăminte de lucru de vară și sunt din ce în ce mai solicitați în lunile mai calde ale anului.

De aceea am creat seriile de pantaloni scurți Emerton și Prisma cu marca Stenso în diferite combinații de culori, astfel încât să o poți alege pe cea mai potrivită pentru tine în funcție de culorile companiei tale.

Ce este oferit în seria Emerton?

Seria de pantaloni scurți Emerton este disponibilă în 6 culori diferite.

Pentru comoditate, buzunarele sunt voluminoase, permitand depozitarea uneltelor și obiectelor mai mari. Există buzunare pentru telefon, creion, documente etc. Buclă de ciocan personalizată, buclă pentru cartea de identitate și piuliță velcro pentru atașarea la geanta cu accesorii.

Cum să alegi pantaloni scurți de lucru?

Dacă lucrezi într-un dealer auto sau atelier de reparații, este bine că hainele pe care le porți să nu prezinte elemente metalice exterioare pentru a evita riscul de a zgâria suprafețele cu care întri în contact. Acesta este modelul Primo.

Pantalonii scurți pot fi și într-o culoare semnal: galben, portocaliu sau roșu cu elemente reflectorizante. Așa este seria de Knoxfield shorts.

Ce poți găsi pe Stenso.ro?

În magazinul online stenso.ro vei găsi pantalonii lungi practici, care pot fi scurtați prin intermediul unui fermoar. Acestea sunt modelele Desman 6 și Summer emerton 4 în 1, care vine cu bretele care sunt și detașabile.

Pantalonii scurți pot fi din bumbac/poliester sau 100% bumbac, în funcție de preferințe. Fiecare dintre materiale are avantajele sale.

Pentru a obține dimensiunea perfectă pentru tipul dvs. de corp, pantalonii scurți sunt disponibili cu numerotare digitală, ceea ce înseamnă că puteți alege dintre 12 mărimi în loc de 6.

Separat, au o bandă elastică în talie, care oferă un plus de confort.