Încălțăminte medicală

Încălțăminte medicală

Pret

Pret

  • 3,00 RON - 377,00 RON

Nivel de protecție

Nivel de protecție

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Saboți si papuci medicali

Sunt 54 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 54 produs(e)

Filtre active

Munca medicilor este asociată cu mișcarea constantă, care necesită purtarea unor papuci și saboți speciali medicali. Sunt confortabile și ortopedice, astfel încât presiunea asupra picioarelor este minimă. Câte varietăți de pantofi similari vezi în magazinul online de pe Stenso și care sunt mai comozi? Cum să alegi mărimea potrivită și ar trebui să ai încredere în noi?

Ce papuci medicali sunt

Chiar și medicii au fost atinși de moda modernă, deoarece astăzi există o varietate de culori și modele de papuci și saboți medicali specializați. Spitalele individuale folosesc diferite uniforme speciale pentru medicii lor – alb, albastru, verde etc. Prin urmare, nu există dificultăți în ceea ce privește alegerea pantofilor sanitari speciali și tipurile acestora:

  • saboții sunt diferiți de purtarea de zi cu zi. Este confecționat din piele naturală, cauciuc sau plastic și are o talpă medicală moale și confortabilă. Astfel de materiale sunt ușor de curățat și dezinfectat, iar pantofii în sine nu fac aproape niciun zgomot atunci când medicii se mișcă. Acest lucru permite mișcarea liniștită a medicilor și asistentelor, fără a deranja pacienții;
  • papucii medicali sunt, de asemenea, foarte preferați în spitale, deoarece sunt confortabili de purtat pentru perioade lungi de timp și au tălpi antiderapante. Au un design modern iar unele dintre ele au perforații pentru aerisirea picioarelor, în timp ce altele nu. De asemenea, sunt foarte bine făcute pentru a rezista utilizării pe termen lung, deoarece sunt de obicei din piele naturală.

Care tip este cel mai convenabil

Saboții sunt papuci pentru femei și sunt preferați în mare parte de asistente. Sunt ușor de scos și de pus, deoarece pur și simplu alunecă pe picioare fără a fi nevoie de acțiuni suplimentare. Papucii medicali pentru muncă sunt mai preferați de medicii bărbați din cauza stabilității pantofului pe picioare și a tălpii ortopedice confortabile.

Cum să alegi mărimea potrivită online

Există două opțiuni pentru a determina dimensiunea exactă a unui nou sabot. Una este să vă uitați la numărul vechilor papuci medicali și să cumpărați aceeași dimensiune. Al doilea este atunci când se măsoară lungimea piciorului și se adaugă încă doi milimetri pentru a compensa o anumită diferență minimă de fabricație. Cunoscând lungimea piciorului, există tabele pe Internet care pot fi folosite pentru a verifica ușor și rapid lungimea corespunzătoare a piciorului căreia îi corespunde numărul de pantof. Toate acestea se fac rapid și ușor, fără a lua mult timp și inutil.

Când știi dimensiunea piciorului tău, cumpărarea online de saboți este foarte rapidă, mai ales dacă ai mai făcut cumpărături pe Stenso.ro și ai un profil de utilizator gratuit în sistem. Dar de ce să faceți cumpărături cu noi și ce ne face diferiți?

De ce să aveți încredere în Stenso.ro

Suntem producător și distribuitor specializat de îmbrăcăminte medicală și de lucru, încălțăminte și saboți, ceea ce ne permite să optimizăm constant procesul de lucru. În acest fel, obținem eficiență maximă și menținem o calitate excelentă. Facem reinvestiții periodice într-o nouă generație de echipamente tehnologice îmbunătățite și îmbunătățim cunoștințele angajaților noștri, astfel încât să fim cât mai la zi în domeniul nostru și să oferim cele mai bune și mai competitive produse la prețuri excelente.

Toți clienții noștri au posibilitatea de a avea o consultație gratuită cu experții noștri, care îi ajută să facă cea mai bună alegere și să obțină îmbrăcămintea, papucii medicali și saboții potriviți pentru angajații lor. Când ne ajutăm clienții să obțină ceea ce au nevoie cu adevărat și o facem rapid și eficient, ei devin fanii noștri fideli și ne recomandă cunoscuților și prietenilor lor. Astfel, an de an, creștem constant și creștem baza noastră de clienți mulțumiți. Alătură-te și tu!