Salopete de lucru

Salopete de lucru

Sezon

Sezon

Pret

Pret

  • 72,00 RON - 298,00 RON

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Salopete de munca

Sunt 72 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-48 din 72 produs(e)

Filtre active

Alegerea hainelor este o sarcină dificilă, deoarece puțini oameni știu despre diferențele dintre caracteristicile diferitelor produse. Echipa stenso.ro are o vastă experiență în producția de salopete de lucru și în acest articol vă vom oferi informații aprofundate.

Cum să alegi între combinezon de lucru și salopetă de lucru?

Se pare că mulți oameni nu știu diferența dintre cele două și folosesc cuvântul combinezon pentru a descrie salopetă. Iată o definiție simplă cu diferențele dintre cele două.

Ce este o combinezon?

Combinezonul este o îmbrăcăminte întreagă, care acoperă corpul de la gât până la încheieturi de picioare și glezne. Aceasta este o ținută cu mâneci și picioare. Avantajul său este că acoperă tot corpul și protejează astfel o suprafață mai mare, iar pe piept există spațiu suplimentar pentru a plasa buzunare mai funcționale. Combinezonul este potrivit pentru lucrul pe nave, ateliere de reparații auto etc.

Astfel de produse sunt Emerton coverall, Durage basic coverall.

Ce este o salopetă?

Aceste sunt pantaloni, care au curele adăugate și un panou frontal, care are buzunare pe el. Comoditatea constă în faptul că bretelele salopetei îl țin și în timpul mișcărilor intense nu îi permit să alunece.

În general, ambele tipuri oferă confort și protecție în timpul mișcărilor intense, iar alegerea ta depinde de specificul mediului de lucru.

Odată ce ați ales tipul, este timpul să luați în considerare materialul, culoarea și funcționalitatea.

Ce material sa alegi?

Pentru articolele de îmbrăcăminte nematlasate, alegerea este între bumbac 100% și bumbac și poliester cu diferite proporții și grosimi ale țesăturii - de la 200 la 280 g/mp.

Cu matlasata, pe langa cele doua tipuri de țesături, materialul poate fi și 100% poliester, care este rezistent la apă și vânt. După țesătura principală, există vată și căptușeala cusute.

Diferitele țesături au, de asemenea, caracteristici diferite, iar țesătura cea mai potrivită pentru tine este cea care îndeplinește condițiile și mediul tău de lucru:

  • Bumbac - un material natural care elimină umezeala, nu acumulează electricitate statică și este ignifug;
  • Bumbac/Poliester - vine în diferite proporții ale ambelor tipuri de fire, dar cele mai comune dintre ele sunt 35% bumbac/65% poliester și 50% bumbac/50% poliester. Această țesătură este potrivită pentru condiții de vreme mai caldă deoarece firele de poliester permit aerisirea corpului;
  • Poliester - folosit doar pentru articole de îmbrăcăminte matlasate. Țesăturile 100% poliester sunt acoperite și asigură rezistență la apă și vânt, gradul de protecție în funcție de tipul de acoperire.

De ce să alegeți Stenso?

La stenso.ro puteți găsi o mare varietate de tipuri, mărimi și modele noi care oferă atât comoditate, cât și funcționalitate la prețuri accesibile.