Lenjerie termică

Lenjerie termică

Pret

Pret

  • 78,00 RON - 123,00 RON

Material

Material

Culoare

Culoare

Categorii

Categorii

Lenjerie termica

Sunt 10 produse.

Sortează după:
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

Îmbrăcămintea de lucru nu este ceea ce era 10 ani înainte. Pe lângă rezistență și durabilitate, angajatorii și angajații cer că acesta să fie confortabil și, în același timp, modern și practic. Înlocuirea hainelor matlasate cu modele mai subțiri all-season combinate cu lenjerie termică devine din ce în ce mai frecventă. Clienții care au încercat această variantă spun că această combinație le oferă libertate de mișcare, izolare termică și nu se deteriorează în timpul spălării. La transpirație, hainele groase rețin umezeala, te simți ud și cu hainele lipite de corp, în timp ce lenjeria termică menține corpul uscat.

Lenjeria termică este stratul, care se află cel mai aproape de corpul nostru, așa că este foarte important să facem alegerea potrivită atunci când o cumpărăm.

Ce dimensiune ar trebui să alegem?

Este obligatoriu ca lenjeria termică să fie strânsă pe corp. Astfel, actioneaza ca o a două piele și reține căldura generată de organism. De asemenea, lenjeria termică montată oferă confort atunci când purtați straturile superioare de îmbrăcăminte.

Ce material ar trebui să alegem?

Există doi indicatori atunci când alegeți o țesătură potrivită: gramajul (grosimea) și materialul (tipul de țesătură din care este făcută).

Greutate - fiecare greutate are avantajele sale:

  • Țesătură ușoară - potrivită pentru vremea rece și un nivel ridicat de activitate - astfel de produse sunt QUICK DRY, LOVELL, PAYPER THERMO PRO 160;
  • Țesătură medie - potrivită pentru vreme moderată. Pot fi purtați pentru diferite activități sportive și în diferite medii de lucru - un astfel de produs este PAYPER THERMO PRO 240;
  • Țesătură grea - pentru condiții de iarnă extrem de dure. Potrivit pentru sporturile de iarnă și munca în aer liber pe tot parcursul zilei - astfel de produse sunt CHILL și PAYPER THERMO PRO 280.

Materialul din care este confecționată lenjeria ta termica trebuie să fie un material moale și în același timp extrem de elastic.

Material natural - realizat integral din materiale naturale bumbac/elastan/vascoza

Țesătură sintetică – realizată special pentru condiții de frig extrem, țesăturile sintetice sunt cele mai bune țesături pentru lenjeria termică. Poliesterul, spandexul și lycra sunt adesea combinate cu alte fibre naturale pentru a oferi rezistență la umezeală și reținere a căldurii - CHILL, QUICK DRY, PAYPER THERMO PRO.

Decolteu sau guler înalt cu fermoar?

Ambele variante au avantajele lor. Lenjeria termică cu decolteu rotund poate fi ascunsă sub haine casual. Lenjeria cu fermoar permite când temperatura corpului crește, puteți deschide fermoarul și vă răcoriți.

La stenso.ro vă oferim o selecție largă de diferite tipuri și caracteristici de articole la prețuri curente.

Care sunt avantajele magazinului online stenso.ro?

Avantajele magazinului nostru online sunt:

  • O varietate de țesături și modele;
  • Prețuri accesibile;
  • Consultanță atunci când aveți îndoieli cu privire la ceea ce aveți nevoie;
  • Comandă ușoară și livrare rapidă.